Kahramanmaraş Alperen Ocakları’nda İl Başkanlığına Ali Kıvrak getirildi. Eski Başkan Fazlı Bayram’dan görevi devralan Kıvrak Cumartesi günü teşkilat binasında, düzenlediği basın toplantısı ile görevi devralırken, sorumluluklarının idraki içinde olduğunu söyledi.

Alperen Ocakları üyesi gençlerinde katıldığı toplantıda konuşan Kıvrak; “Öncelikle vazifemi, içeriğini ve şahsıma yüklediği sorumluluğun idraki içinde olarak, layıkı ile yapmak üzere bütün gayretimi göstereceğimizi bilmenizi isterim.

Alperen ocaklarına mensubiyet şuuru içinde olan gençler dün olduğu gibi bundan böyle de hassasiyet ve haysiyet sahibi olarak ve de hassasiyetlerini refleksleri ile muhafaza ederek yollarına devam edeceklerdir. Tutkuları ile korkuları arasında sıkışıp kalan ve ne iktidardan ne de işbirlikçi zihniyetten ödün vermeyen gaflet sahipleri attıkları her adımda, aldıkları her kararda karşılarında sorgulayan, değerlendiren ve memleket zararına olduğuna kanaat getirdiklerinde karşılarında direnen Alperenleri göreceklerdir. Resmi hizmete mahsus ülkücülük arzusunu ısrarla dayatanlara karşı, millet vicdanına kördüğümle bağlanmış milliyetçi çizgimizi bundan sonra da sürdüreceğiz. Bütün bunları yaparken hiçbir Alperen kanun ve nizam sınırlarını aşmayacak hukukun kendilerine tanıdığı demokratik hak ve yetkilerinin dışında bir refleksi ortaya koymayacaktır” dedi.

‘GENÇLİĞİMİZ ÜZERİNDE DEĞİŞİK OYUNLAR OYNANIYOR’

Kıvrak, Türk gençliğinin üzerinde değişik oyunlar oynandığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizin jeopolitik konum olarak AB’nin ve Siyonizmin güçlü savunucusu ABD’nin iştahını kabartmakta ve Müslüman Türk gençliği üzerinde değişik oyunlar oynayaraktan kendi emelleri ve çıkarları doğrultusunda çalışmaktadır. Kutsal vatan topraklarında yaşayan aziz milletimizin her bir ferdinin meselesinin bizlerin meselesi olduğunu ve bıkmadan, tükenmeden bu meselelerin çözümü için gayret göstermekle mükellef olduğumuzu bilmenizi isterim. Türk gençliğinin bu hayinane oyunlara karşı dikkatli olması ve bu oyunlara karşı mücadeleci ve aksiyoner ruh halini yitirmemesi hususunda çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarımızın gün geçtikçe Türk gençliğinin desteği ile halkalar halinde genişleyeceğini ümit ediyorum.”

Kıvrak, daha sonra Alperen Ocakları üyesi gençlerin tebriklerini kabul ederek, yeni görevine başladı. (www.kanal46.tv)

(YASAL UYARI: Bu sayfada yer alan haber ve fotoğrafların tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Aksine davranış aynı zamanda emek hırsızlığıdır ve hakkımızı helal etmiyoruz.)