Kuruculuğunu rahmetli Turgut Özal'ın yaptığı ve 1983 sonrasında Türkiye'ye damgasını vuran Anavatan Partisi'nin Genel Başkanı Salih Uzun bugün Kahramanmaraş'a geldi.

Partisinin Kahramanmaraş Belediye Başkan adayını açıklamak üzere bugün saat 14.00 sıralarında kente gelen Uzun'a, partinin Genel Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Niyazi Kahveci ve Oltan Sungurlu ile 10 MKYK üyesinin de eşlik edeceği bildirildi.

Anavatan Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Eczacı Bahtiyar Murat Aras'ın Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği program, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

İl Başkanlığını Alparslan Kantarcı, Merkez İlçe Başkanlığını ise Mehmet Geçgil'in yaptığı Anavatan Partisi'nin Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Aras yaptığı açıklamada, tüm Kahramanmaraşlıları Necip Fazıl Kültür Merkezinde olmaya çağırarak; “Bu gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu ülkeye Cumhuriyet tarihinin en güzel hizmetlerini yapan Anavatan Partisine gönül veren partili partisiz tüm Kahramanmaraşlıları Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezine davet ediyorum” dedi. (www.kanal46.com)