Anavatan Partisi Kahramanmaraş Belediye başkan adayı Aras, seçime az bir sürenin kalması ile birlikte mahalle gezilerinde halkın kendisine olan ilgisinden dolayı temposunu daha çok artırmaya devam ediyor.

ARAS, “KENDİMİ ÖZAL FELSEFESİNE ADIYORUM”

Anavatan Partisi Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Bahtiyar Murat Aras’ın Mahalle ziyaretleri devam ediyor.

Anavatan Partisi Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Bahtiyar Murat Aras, Sümer mahallesi, Eyüp Sultan Mahallesi ve Yahya Kemal mahallesini ziyaret ederek buradaki halkın sorunlarını dinledi. Kendini Özal felsefesine adadığını ve Özal’ın bir ufuk ve amaç koyduğunu kaydeden Aras, konuşmasını şu sözleriyle sürdürdü; “Ben kendimi Rahmetli Özal’ın koyduğu felsefeye, düşünceye adadım ve adamaya da devam edeceğim. Bunun içinde ilk önce büyük Kahramanmaraş oluşmadan önce Türkiye’nin büyümesi gerektiğini düşünüyorum. Bize iş imkânı veren, geçimimizi sağlayan bu memlekete bu insanlara ve bu ülkeye yararımız dokunmayacaksa bırakalım bu siyaseti… ”dedi.

BELEDİYE BAŞKANI BENİM İÇİN EN DEĞERLİ GÖREVDİR

Belediye başkanlık görevinin milletvekilliğinden de önde geldiğini vurgulayan Anavatan Partisi Kahramanmaraş belediye başkan adayı Bahtiyar Murat Aras, “Bir kentin en önemli lideri bence o kentin belediye başkanıdır. Çünkü bir başka şehrin milletvekilini sizlere sorsam bilemezsiniz ama belediye başkanını sorduğum takdirde hangi il olursa olsun adını söylersiniz, bunun için en önemli görev olan belediye başkanlık görevinin daha iyi yapılması ve şehrin ayakta tutulması gerekmektedir. Bizler ekibimizle vereceğiniz göreve talibiz, ekibimizde bulunan adaylarımızın tamamı görevini layıkıyla yerine getirecek kişilerdir. Şimdi sıra sizde, oylarınızı bize verin ki Belediye Başkanlığına geldiğimde yakamdan Parti rozetimi çıkartıp partili partisiz herkesin belediye başkanı olma sözü veriyorum ve halk rozetiyle 5 yıl size adam gibi hizmet etmeye söz veriyorum” dedi
Mahalle ziyaretleri sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Adayı Aras, en büyük sorun olan kentin düzensizliği sorununu çözeceklerini ifade etti. Vatandaşlar da bu konu da çok sıkıntılı olduklarını belirterek, her başkanın vaatlerde bulunduğunu ama kimsenin görevini yerine getirmediğini söyledi.

HAYATIMDA AYRIMCILIK YAPMADIM

Halka yönelik projeleri hayata geçirebilmek için belediye başkanlığına aday olduğunu açıklayan Aras, Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadığını belirtti. “Kim olursa olsun; sağcısı-solcusu, Türkü-kürdü, lazı-çerkezi, alevisi-sünnisi hiç kimse ile ayrımcılık yapmadık, kim ne ise ona baktık. Bu memleketi hep birlikte adam edeceğiz ve en önde gelen şehirler arasında yer aldırmaya çalışacağız. Bunun içinde sizin desteğinize ihtiyacımız var. 29 Mart seçimlerinde oylarınızı şehriniz için memleketiniz için doğru yere kullandığınız takdirde sizlerde gönül rahatlığıyla uyuyacaksınız.”dedi.