AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Arıkan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Seçim çalışmalarının startını Sarayaltı ve Kapalıçar’da veren Arıkan, bugünde Sakarya Mahallesi’nde esnafla buluştu. İlk olarak Sakarya Mahalle Muhtarı Vedat Paköz’ü ziyaret eden Arıkan, daha sonra ekibiyle birlikte Sakarya Çarşısı’nda esnafların kapısını çaldı.


Dulkadiroğlu ilçesinin en fazla nüfus yoğunluğuna sahip yerleşim yerlerinden biri olan Sakarya’da büyük ilgi gören Arıkan, projelerini anlatıp esnaflardan ve vatandaşlardan destek istedi. Girdiği tüm işyerlerinde vatandaşların güler yüzü ve tatlı dile ile karşılanan Arıkan, kendine yönelik gösterilen teveccühten mutluluk duydu.


Bu tablonun seçim çalışmalarında kendilerine de büyük moral verdiğini ifade eden Arıkan, Dulkadiroğlu’nu ve ilçeye bağlı tüm yerleşim yerlerini daha modern ve yaşanılabilir bir yer haline getirmek için gayret gösterdiklerini söyledi. Arıkan, şöyle konuştu:


“Seçim çalışmalarımıza büyük bir hızla devam ediyoruz. Dün Belediye Çarşısı, Kuyumcu Çarşısı ve Sarayaltı’nda çalışmalar yapmıştık. Bugünde Sakarya Mahallesi’ndeyiz. Aday belirleme takvimi tamamlanana kadar çalışmalarımızı verimli bir şekilde devam ettireceğiz. Gittiğimiz yerlerde halkın teveccühünün bizden yana olduğunu gördük. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyoruz.”


Seçim sürecini olumlu bir şekilde tamamlamak için gereken gayreti göstereceklerini dile getiren Arıkan, “Vatandaşlarımızdan gerçekten çok güzel teveccühler alıyoruz. Yaklaşımları çok güzel. Onlar bize bu şekilde destek verdikleri takdirde süreci lehimize tamamlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.


Arıkan, çalışmalarını aynı hızda sürdürüp, insanların kapılarını çalmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.