Avcılar'da, afişler nedeniyle başlayan sözlü tartışma, tekme tokat kavgaya dönüştü.

Avcılar'da, farklı görüşteki şahıslar arasında, başörtülü kadınların rahibeye benzetildiği afişler nedeniyle başlayan sözlü tartışma, tekme tokat kavgaya dönüştü.

Avcılar Belediye Başkanlığı önünde bekleyen basın mensuplarının yanına gelen bir kişi, kendisinin de CHP'li olduğunu belirterek, Başkan Başkan Mustafa Değirmenci'ye tepki gösterdi.
Basın mensuplarına, "Bu adam CHP düşmanı, AK Parti yanlısı. Referandum öncesi böyle bir şey yapması AK Parti'ye yaradı" diyen şahsa, çevreden geçen bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından bu kez AK Partili olduğu öğrenilen bir kişi, "Belediye Başkanı haksız. Avcılar'a ne yaptı ki" dedi. Bunun üzerine CHP'li vatandaşlar şahsa yumruk attı. Yumruk yumruğa kavgaya tutuşan şahısları, çevreden geçen diğer vatandaşlar ayırdı.

Şahıslar belediye binası önünden uzaklaştıktan sonra biraz ilerde tekrara kavgaya tutuştu. Vatandaşların şaşkın bakışları altında tekme tokat kavga eden şahıslar, tekrar vatandaşların araya girmesiyle sakinleştirildi. (Mynet)