MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iş bilmeyen, yetersiz insanların hizmet sunamayacağını belirterek, ''Belediye başkanları iktidar yanlısı olursa iyi sonuçlar alınır gibi sloganlara itibar etmeyin'' dedi.

Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Osmaniye'de, Hasanbeyli ilçesini ziyaret ederek toplanan kalabalığa hitap etti.

29 Mart yerel seçimlerinin tüm siyasi parti ve adaylara hayırlı olmasını dileyen Bahçeli, ''29 Mart ülkemiz için çok önemli bir seçim olarak dikkati çekmektedir. Bu, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ile il genel meclis üyelerinin seçiminin yanında sosyal ve ekonomik yönden büyük bir dar boğazda bulunan ülkemiz açısından da hayırlı işaretlerin verilmesi gerektiği bir seçim olacak''diye konuştu.

Vatandaşlardan belediye başkanlarını seçerken titiz davranmalarını isteyen Bahçeli, şunları kaydetti:

''Belediye başkanları iktidar yanlısı olursa iyi sonuçlar alınır gibi sloganlara itibar etmeyin. İster MHP ister iktidar partisi isterse diğer 19 partinin adayı olsun, iş bilmeyen, yetersiz insanlarla belediye hizmetleri sunulamaz. Hasanbeyli yeni bir ilçemiz ve kentleşme yolunda önemli adımlar atılıyor. Burada şehir hayatını hissettirebilmek için alt yapısını oluşturabilecek bir belediyecilik anlayışına sahip olmak lazım. Bu yüzden MHP, burada size Bekir Özkan'ı takdim etmiştir ve kendisine kefildir.''

Konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet edip esnafı ziyaret eden Bahçeli, daha sonra Bahçe ilçesine hareket etti. AA