AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kaynak ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Güven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


KAHRAMANMARAŞ (AA) - AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve yönetim kurulu üyeleri, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Ziyaretten duyuduğu memnuniyeti dile getiren Güven, seçilirken kesinlikle ikinci dönemi düşünerek göreve gelmediğini, amacının halka en iyi belediyecilik hizmeti vermek olduğunu söyledi.


Göreve başlar başlamaz belediyenin imkanlarını tespit ederek, seçmene vaat ettikleri projeleri gerçekleştirmeye yönelik çalışmayı başlatcaklarını ifade eden Güven, şunları kaydetti:


''Çünkü ikinci dönemi düşünürsek hizmet anlamında çok hatalar yapılıyor. Ben ikinci dönem yok gibi hareket edeceğim. Bu şekilde hizmetlerimizi yaparsak, Afşin’e en güzel hizmetleri yapacağımıza inanıyorum. Ben kesinlikle ikinci dönem birileri bizleri desteklesin diye birilerine ödün vermeyeceğim. İlçeme ve halkımıza hizmet edeceğim. Afşin’de algıyı değiştirecek işlere imza atacağız.


Alparslan Mahallemizde alt yapı ve üst yapı sorunları var. Bu mahallemizin sorunlarını gidermek için hemen çalışmalara başlayacağız. Çünkü adaylığım döneminde mahalle sakinlerimize sözünü vermiştim. Ayrıca mahallelerimizde temizlik sorunları var, bu sorunları gidermek adına gerekli çalışmaları yaparak işe koyulacağız. Belediyemizin bütün hizmet noktalarını her tarafa ulaşır hale getireceğiz, sorunları biran önce çözebilmek için.”


Kaynak ise 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerinde vatandaşın desteğiyle zafere ulaştıracaklarını belirterek, asıl işlerin bundan sonra başladığını, ve AK Parti olarak her zaman başkanı Güven'in  arkasında olacaklarını söyledi.


(AA)