Elbistan Belediye Başkanı Küçük, Elbistan-Göksun arasındaki 70 kilometrelik yolun duble yol haline getirilmesine katkılarından dolayı, Milletvekili Mahir Ünal’a teşekkür etti.


Elbistan Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük, Elbistan-Göksun arasındaki 70 kilometrelik yolun duble yol haline getirilmesi için başlatılacak projedeki katkılarından dolayı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’a teşekkür etti.
Elbistan Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük, hizmet değerlendirmesi yaptı. Açıklamalarına geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen 2. Ulaşım Çalıştayı’nda, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından dile getirilen Elbistan-Göksun duble yol projesindeki destek ve katkıları için AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a teşekkür ederek başlayan Başkan Küçük, şunları söyledi:
“Sözlerime bir teşekkürle başlamak istiyorum. Elbistan-Göksun yolumuzun bölünmüş yol haline gelmesi için geçen hafta Kahramanmaraş merkeze Sayın Ulaştırma Bakanımızı davet eden, bölünmüş yol müjdesinin Ulaştırma Bakanımızın ağzından verilmesini sağlayan, bu organizasyonu yapıp memleketimize hizmet noktasında önemli bir merhaleyi daha geçmemizi temin eden Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal Beyefendi’ye teşekkür ediyorum.”
Hizmetlere ilişkin de açıklamalarda bulunan Elbistan Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük, geçiş sürecinin tamamlanmasının ardından önümüzdeki Mart ayında ikinci hizmet hamlesini başlatacaklarını söyledi.
Başkan Durmuş Küçük, “Bizler, AK Parti olarak büyük bir camiayız. Amacımız el ele vererek memleketimize hizmet etmek. Başta Sayın Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal olmak üzere, değerli milletvekili ağabeylerimiz, bakanlarımız, büyükşehrimiz ve belediyemiz el ele vererek inşallah hizmetlerimize devam edeceğiz. Şuanda Büyükşehir yapılanmasında süreç devam ediyor. Bu süreç inşallah mart ayı itibariyle tamamlanacağını ya da şekilleneceğini tahmin ediyoruz. Bu da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç Bey’in koordinesinde devam ediyor. Bu süreç tamamlandığında taşlar yerine oturmuş olacak. Mart ayıyla beraber inşallah büyük bir hizmet hamlesi başlatacağız inşallah. Biz, 2009-2014 hizmet döneminde Allah’a şükür milletimizin desteği ile çok güzel bir hizmet dönemi geçirdik. Ama kaldığımız yerden biz de Elbistan Belediyesi olarak yapılanmamızı tamamlayıp inşallah ikinci büyük hizmet atılımına başlayacağız” şeklinde konuştu.
“Bizim için asıl olan Elbistan’a hizmet etmek” diyen Başkan Küçük, değerlendirmelerini; “Hastanemizin temeli atılıyor, hükümet konağımızın temeli atıldı. Bölünmüş yol müjdesini geçen hafta aldık. Ayrıca Ekinözü güzergâhı yeniden yapılacak. Proje ihalesi tamamlandı. Doğalgazımızın proje ihalesi tamamlanmak üzere. İnşallah hep beraber el ele vererek çok büyük bir atılım yapacağız. Büyük park projemiz var. Büyükşehrimizle birlikte bir cami projemiz var. Teleferikle ilgili konularda da araştırmalar yapıyoruz. Bütün bunlar tamamlanacak ve biz bu geçiş sürecini en kısa sürede tamamlayıp, yeniden hizmete kaldığımız yerden başlayacağız. Biz hizmetten tarafız. Memleketimize hizmetten, ülkemize hizmetten tarafız. Bizim için asıl olan Elbistan’ımıza hizmet. Biz bu anlayışın ve bilincin içerisindeyiz” cümleleri ile tamamladı.(İHA)