Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Cumartesi ve Pazar günleri, ilçenin kırsal kesiminde bulunan tam 22 mahallede gezi ve incelemelerde bulundu.


Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Hemen her fırsatta ilçe sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mahçiçek, hafta sonu da yoğun bir mesai gerçekleştirerek, 22 mahalleyi ziyaret etti.


Cumartesi günü, Dereboğazı, Hartlap, Kızılseki, Kale, Öşlü, Kızıldamlar, Zeytindere, Cüceli, Kurtlar, Hacıağalar, Selimiye, Altınova, Hacı Mustafa, Pazar günü ise Kümperli, Öztürk, Dadağlı, İsmailli, Orhangazi, Köseli, Maksutlu, Sarıçukur ve Avşar Mahallelerine konuk olan Mahçiçek, hem yapılan çalışmaları yerinde gördü hem de vatandaşlarla istişarelerde bulundu.


Geçen yıl başlatılan ve rekor kırılan yol çalışmalarına bu yıl da hızla devam edildiği gözlenirken, eksik görülen noktaların da kısa süre içerisinde tamamlanması için Başkan Mahçiçek tarafından talimat verildi.


Başkan Mahçiçek, ‘teşekkür’ afişleri, güler yüz ve muhabbetle kendini karşılayan vatandaşlara şükran duygularını ileterek, “Tek gayemiz sizlere en iyi hizmeti sunabilmek, yaşam standartlarınızı daha da yükseltebilmek” dedi. Sıfırdan bir belediye kurarak yola çıktıklarını ifade eden Mahçiçek, ziyaretleriyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:


“Geçen yıl göreve başladığımızda her şeyi sıfırdan kurup yola çıkmıştık. Kısa süre içerisinde eksikliklerimizi gidererek, hizmetlerimize başladık. Geriye dönüp baktığımızda ve bu sokaklarda dolaştığımızda gerçekten çok başarılı işlere imza attığımızı, sorumluluk alanlarımızdaki yol problemini büyük oranda çözdüğümüzü görüyoruz. Çok şükür artık çocuklarımız çamura basmıyor. İnşallah yeni dönemde de mahalle konaklarıyla, parklarıyla, çocuklarımız için oyun parkurlarıyla buraları donatıp, merkezdeki tüm hizmetleri sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz. Sizler bizlerle oldukça, manevi desteğinizi bizlere hissettirdikçe çok daha başarılı işler çıkartacağımıza yürekten inanıyorum.”


Yaklaşan genel seçimlere ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Başkan Mahçiçek, “7 Haziran seçimleri Türkiye’miz için gerçekten hayati önem taşıyor. Bildiğiniz gibi ülkemiz son 13 yılda çok büyük bir atılım gerçekleştirdi ve artık ülkemiz insanı geleceğe güvenle bakıyor. İşte bu güven ortamının, istikrarın devamı için bir kez daha ak kadrolara destek olmalıyız. Yeni anayasa için, başkanlık sistemi için ve yeni Türkiye’nin, güçlü Türkiye’nin inşası için AK Parti’yi bir kez daha hem de çok güçlü olarak iktidara taşımalıyız” diye konuştu.


Ziyaretlerin de vatandaşlarla samimi sohbetler yapan Mahçiçek, yöneltilen soruları cevaplandırıp, taleplere ilişkin notlar aldırdı.