Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.


AK Parti İl Teşkilatı’ndaki programda konuşan Başkan Mahçiçek, dün akşam Ankara’da, bu gün ise Diyarbakır’da gerçekleştirilen hain terör saldırılarını lanetledi.  Türkiye’de kaos planları yapan zümrelerin asla hedefine ulaşamayacağını ve sükut-u hayale uğrayacağını ifade eden Mahçiçek, “Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.


Daha sonra teşkilat üyeleriyle sohbet eden Mahçiçek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Özellikle eğitim konusuna vurgu yapan Başkan Mahçiçek, “Biz belediye olarak bu noktada çok önemli çalışmalar yapıyoruz. Şu anda 8 tane İmam Hatip Okulu ve beraberinde yurtlarını yapıyoruz. Bunun yanında yine devam eden bir projemizle tam 40 bin kitabı ilimiz genelindeki tüm okullara ulaştırıyoruz. Sizlerde birer anne ve ilk öğretmen olarak eğitime büyük önem vermelisiniz. Kız-erkek ayrımı yapmadan çocuklarımızın okula gitmelerini ve en iyi eğitimi almalarını sağlamalısınız” diye konuştu.


AK Parti’nin başarısındaki en önemli etkenlerden birinin de kadın kolları olduğuna vurgu yapan Mahçiçek, “Başarımızda hiç kuşkusuz emeğiniz çok büyük. İnşallah bu başarıyı artırarak devam ettireceksiniz. Ayrıca ben sizden bir şey daha rica ediyorum. Çevrenizde herhangi bir eksiklik, problem ve ihtiyaç görürseniz bizlere ulaştırın. Biz de gereğini yapalım” ifadelerini kullandı.


Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Havva Ece Saygaz’ın da katıldığı program, soru-cevap bölümü ile son buldu.