“Hayat kurtaran fedakar sağlık çalışanlarımıza minnettarız”


Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Hayat kurtaran fedakar sağlık çalışanlarımıza minnettarız” ifadelerini kullandı.


Özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarının dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra ettiğini belirten Başkan Mahçiçek, mesajında şu düşüncelere yer verdi:


“Ülkemizde sağlık hizmetlerinin son yıllarda çok daha başarılı şekilde uygulanıyor olması hepimiz için oldukça sevindirici. Bu tablonun oluşmasındaki başarıyı başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza borçluyuz. Bir ülkenin gelişmiş olduğunu gösteren etkenlerden birinin de sağlık olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, sabır ve özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarımıza ne kadar minnet duysak azdır.


Gece, gündüz demeden çalışan, eşlerinden, ailelerinden ve hayatlarından fedakarlık yapan hekimlerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, tüm sağlıkçılarımıza, onlar kadar fedakar olan ailelerine, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum.