Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Hakkari’de meydana gelen hain saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.


Ak Parti döneminde bin 112 şehit verildiğini söyleyen Bastırmacı, şunları kaydetti; “Yine Şehit cenazeleri, yine ocaklar söndü, yine 8 fidan toprağa verildi, yine analar ağladı.10 yıllık AK Parti iktidarında şehit sayımız maalesef bu şehitlerimizle birlikte bin 122’dir.


Kendi ülkesinde 8 şehidin verildiği gün Sayın Başbakan Obama ile Suriye meselesini konuşadursun. Hükümetin üst düzey yetkilileri, “ İmralı ile de görüşürüz, Kandille de görüşürüz.” İfadesine bir yenisi daha ekledi. Bülent Arınç ne yapmak istiyor? PKK’nın maşası ,Türk düşmanı, Türk vatanını bölmekten suç işlemiş,bölücü terör örgütü üyesi ve yıllardır hapis yatmış Leyla Zana’ya övgü dolu sözlerle İmralı Canisinin ekmeğini yağ sürüyor? Yoksa Müzakere’nin bir parçası da bu mu?”



ÇABALARINIZA İNANMIYORUZ


Hükümetin terörü bitirme noktasında yaptığı çalışmalara inanmadıklarını söyleyen Bastırmacı;“PKK temsilcilerine bu kadar yakınlaşırsanız sonunda olacakların vebalini almış olursunuz.8 şehidin vebali de omuzlarınızda olur. Asil Türk Milleti, tarihinde topraklarına göz diken, bu cennet vatanı bölmek isteyen hainlere hiçbir zaman taviz vermemiştir ve hiç bu kadar da sabır göstermemiştir. Açılım ve müzakere safsatalarını zorla ve hile ile Yüce Türk Milletine dayatan yetkililerin gayretlerine ve çabalarına insanımız inanmamaktadır. Çünkü Türk Milleti zekidir kimse aptal yerine koyamaz.Bu açılım ve müzakerelerin içinde ne olduğunu insanımız çok iyi bilmektedir. Siz açıldıkça Analar Ağlıyor, Artık açılım ve müzakere demeyin, siz konuştukça ocaklar sönüyor, siz konuştukça düşmanlar cesaretleniyor. Şehidim sen rahat uyu, emanet ettiğin bu kutsal topraklar hiç bir zaman bölünemeyecektir. Ruhun Şad, Mekanın Cennet olsun.” şeklinde konuştu. Haber Merkezi