Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Nilden Bayazıt,  “Yaşanacak Bir Türkiye” programına inanan insanlara CHP rozeti takıyor.


Nilden Bayazıt, Kahramanmaraş’ın ilçelerinde seçim çalışmaları kapsamında çeşitli mitingler düzenlerken, mahalle toplantılarıyla da seçmene partisinin ve kendisinin projeleriyle ilgili bilgilendirmeler yapmaya devam ediyor. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Bayazıt, kadınların gösterdiği özene teşekkür etti. “Kadınlar bana sahip çıkıyor” diyen Bayazıt.  Barbaros mahallesinde katılımcılara CHP rozeti taktı.


Seçim çalışmaları kapsamında Huzurevini ziyaret eden Bayazıt, Huzurevi sakinleriyle bir araya gelip onlarla sohbet etti. Bayazıt, Huzurevi sakinlerine karanfil dağıttıktan sonra onların sorularını yanıtladı.


Son birkaç yıl içinde Kahramanmaraş’ta işsizliğin arttığı yönde şikâyetler aldığını belirten Nilden Bayazıt, Kahramanmaraş’ın Bağ-Kur, SSK borcu olan iller arasında da üst sıralarda yer aldığını söyledi. Üniversitelerden mezun olan gençlerin dörtte üçe yakınının işsiz olduğunu belirten Bayazıt, şehrimizde bulunan Suriyelilerin çok düşük ücrete çalışmasının işsizliğin artmasında etkisi olduğunu iddia etti. Seçim çalışmaları banka çalışanları ve esnaf ziyaretiyle devam etti.