12 Eylül Pazar günü yapılacak olan Anayasa Değişikliği halk oylaması (referandum) için geriye sayım sürerken, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş İl Başkanı Bekir Kılıç, referandumda oylarının “Evet” yönünde olacağını bildirdi.

Genç başkan Bekir Kılıç beraberinde Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Hayrettin Arslanhan, Elbistan İlçe Başkanı İbrahim Alagöz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte partisinin Göksun ilçe teşkilatını ziyaret etti. Burada çok sayıda partilisi tarafından karşılanan Kılıç, anayasa değişikliği başta olmak üzere gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Partililerine seslenen Bekir Kılıç, Türkiye’nin artık cunta anayasalarından kurtulması gerektiğini öne sürerek; “Bu anayasa ilk sivil anayasa olduğu için önemli. Türkiye ve Türk Milleti’nin ileriye atılım yapması için Referandum’da BBP olarak ‘Evet’ oyu kullanacağız” dedi.

Ziyaret sonrası kent merkezine dönen Başkan Bekir Kılıç, önümüzdeki günlerle birlikte BBP olarak siyasi çalışmalara ağırlık vereceklerini de kaydetti. (www.kanal46.com)