Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Belediye başkan adayı Mustafa Daşcı Karacasu Kırım Mahallesi ziyareti mahalle sakinlerinin sevgi gösterilerine sahne oldu.

Daşcı, Karacasu Kırım Mahallesi sakinleriyle Karacasu Kırım Mahallesi sosyal tesislerinde bir araya geldi.

Mahalle sakinlerine projelerinden bahseden MHP Belediye başkan adayı Mustafa Daşcı şunları söyledi: “ Karacasu belediyesi çalışanlarının belediye başkanı olduğum takdirde çalışmalarına kaldıkları yerden devam edecekler, ortak fikirle iş yapacağız yani Karacasu ya yapılacak her hizmette Karacasu’nun halkına danışarak ve ortak bir paydada birleşerek iş yapacağız."

Kalabalık bir topluluğa hitap eden Mustafa Daşcı daha sonra; 'Sizlerin çoğunluğu tarımla uğraşmaktadır. Şimdiki siyasi iktidarın çiftçiyi ne kadar zor duruma soktuğunu herkes biliyor seçilmem durumunda çiftçilere de elimden gelen yardımları yapacağım. Yıllardır okul idareciliği yaptım bu zamana kadar hiç kimseye kapımı kapatıp randevu alacaksın demedim, kim gelirse gelsin kapımı sonuna kadar açtım. Seçildiğim takdirde bu böyle devam edecek zengini, fakiri, garibanı, çiftçisi, esnafı, memuru kim olursa olsun kapım sonuna kadar açık olacak. Bu benim partilim bu benim akrabam yakınım bu bana oy verdi bu bana oy vermedi politikamız olmayacak kim olursa olsun belediye imkânları dâhilinde elimden gelen her türlü yardımı yapacağım. Belediye’ye partim değil ben başkanlık yapacağım ve belediyecilikteki partizanlığı ortadan kaldıracağım. Belediye sosyal yardımlarını yandaşlara değil ihtiyacı olanlara yapacağım' dedi.

"Ben Mustafa Daşcı beni bilenler bilir benim kalbimden geçenlerle sözlerim birdir”diyerek konuşmasını tamamlayan Daşcı'ya ilgi oldukça fazlaydı.

Konuşmasının ardından halkın sorularına da cevap veren Daşcı, büyük bir sempatiyle ağırlandı. Bütün halkla tek tek selamlaşıp esenlikler dileyen Daşcı sevgi gösterileriyle uğurlandı.