Nas ailesi dün önemli bir misafiri ağırladı. Kapılarında birden Başabakan Erdoğan'ı gören aile o anı bakın nasıl anlattı.

Başbakan Erdoğan, katıldığı açılış töreni sonrası Nas Ailesi'ne misafir oldu. Çat kapı ziyarette Erdoğan'ı ağırlayan aile üyeleri, ziyaretten çok memnun olduklarını dile getirdi.

Bazı açılışlar yapmak ve partisinin belediye başkan adaylarını açıklamak üzere Trabzon'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Valiliği önünde yaptığı konuşmanın ardından tören alanının yanında bulunan bir apartmanda oturan Nas Ailesi'ni çat kapı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan aile üyelerinden Hatice Nas, Erdoğan'ın konuşması sırasında tören alanının karşısındaki apartmanın balkonundan kendisini selamladığını ve konuşma boyunca tezahürat yaptığını belirterek, tören sonrasında valilikten ayrılan Başbakan'ın kendisini fark ettiğini ve eve gelmek için giriş kapısını sorduğunu söyledi. Erdoğan'ın daha sonra Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ve milletvekilleriyle birlikte korumaları eşliğinde eve geldiğini anlatan Hatice Nas, yaşananlara inanamadığını kaydetti.

Başbakan Erdoğan'la sohbet ettiklerini, fotoğraf çekildiklerini ve çay içtiklerini söyleyen Hatice Nas, "Başbakanımız çok iyi bir insan. Televizyonda göründüğü gibi değil. Çok sıcakkanlı, alçak gönüllü. Eve girerken ayakkabılarıyla girmesini söyledik ama kabul etmedi. Ayakkabılarını çıkardı. Ama heyecanlandık, elimiz ayağımıza dolaştı. Kendisine çay, börek ve kek ikram ettik. Ancak yemek yediği için sadece çay içti. Tatlı da yemedi. Tatlıyı yemekten önce yediğini söyledi. Kendisi de bize çikolata getirdi, eli boş gelmedi" dedi.

Aile fertlerinden İsmail Öztürk ise, Başbakan Erdoğan'ın ziyaretinin kendileri için gurur verici olduğunu belirterek, apartmandaki komşularının da evlerine gelerek Erdoğan'la sohbet ettiğini söyledi. Devlet adamlarının vatandaşları ziyaret etmesinin son derece güzel bir davranış olduğunu dile getiren Öztürk, "Başbakanımız çok neşeli, dinç ve dinamik bir insan. Hoşsohbet. Bizi ziyaret etmesi de çok gurur verici. Ancak cumhurbaşkanının, başbakanın yeterince vakitleri olmuyor. Yoksa vatandaşları ziyaret ederler" diye konuştu.

İHA