Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Çaylı, adaylık çalışması kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.


Bugün öğle saatlerinde Divanlı Mahallesi Muhtarlığı Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen Divanlı Mahallesi Muhtarlığı ve Divanlı Mahallesi sakinlerinin düzenlediği Muharrem Ayı Aşure programına katıldı.


Aşure programına Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç ile siyasi parti il başkanları ve aday adayları ile bir çok mahalle muhtarının da katıldığı etkinlikte ilk önce Kuran’ı Kerim okunup dua edildi. Daha sonra katılımcılara aşure ikram edildi.


Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Çaylı aynı gün akşam saatlerinde de Sakarya Spor Kulübü Başkanı Tarık Üçgül’ün daveti üzerine Sakarya Spor Kulübü Derneğinin Sakarya Mahallesindeki lokalinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.


Çaylı kendini tanıtarak başladığı konuşmasında Dulkadiroğlu İlçesinin yapılanması, ilçe ile ilgili projelerini, belediyecilik hizmetlerinin insan memnuniyeti ön plana çıkartılarak yapılacağı üzerinde durdu. Ayrıca Dulkadiroğlu ilçesinin tarihi geçmişi ile bir turizm merkezi haline gelmesi için uluslararası projelerle ön plana çıkarılması yönünde çalışmalar yapacağını kaydetti. Mahalle sakinleri tarafından ilgiyle dinlenen Çaylı, konuşmasının bir bölümünde; “Bize kapınızı açtınız, biz de açmış olduğunuz bu kapıdan sizlerin gönül kapısını açıp hizmetkar olarak sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak istiyoruz,” dedi.