Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Kadın kolları Genel Başkan Yardımcıları Fatma Kösen ve Ayfer Cömert, 25. Dönem Milletvekili Adayı Ali Kırbıyık Kahramanmaraş’a Ali Öztunç’a destek vermek için geldi.


Kahramanmaraş ‘ta bir dizi ziyaretlerde bulunan ekibin ziyaretlerinin ilk durağı ADD oldu. Daha sonra Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ziyaret gerçekleştiren ekip, dernek başkanı Ahmet Akdeniz’in ve başkan yardımcısı Alaaddin Çiftaslan’ın yoğun ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirttiler. Pir Sultan Abdal Derneği ziyaretinde, Ankara’daki patlama için başsağlığı dileklerini ve patlamayı yapanları lanetlediklerini, her zaman Pir Sultan Abdal Derneği’nin yanında olduklarını belirttiler. Kahramanmaraş CHP 1. sıra milletvekili adayı Ali Öztunç için destek istediler.


Misafir ekip buradaki ziyaretlerinin ardından Kahramanmaraş Cumhuriyet Halk Partisi il Kadın Kolları İl Başkanı Peril Tekşen’in hazırlamış olduğu çarşı esnafı ziyaretinde Ali Öztunç’u temsil ederek destek sözü istedi.


Ziyaretlerine Onikişubat Erenler Derneği ile devam eden ekip, Dernek Başkanı Müslüm İbni ile Cemevi inşaatı ziyaretinde bulunarak, başarılarının devamını temenni edip onlarında desteklerini istedi.  Müslüm İbni’den destek sözü alan ekip, Yörükselim mahallesinde düzenlenen toplantıya katılarak parti tüzüğünü, seçim vaatlerini anlatarak oy sözü istediler. Kadın dayanışmasını gündeme getiren ekip artık annelerin ağlamamasını barış olması gerektiğini vurgulayarak; “Annelerden akacak tek bir gözyaşına CHP kadın kolları olarak tahammülümüz yok” dedi. Halka hitap eden ekip mahalleliden tam destek aldı. Buradaki toplantının ardından CHP heyeti Ankara’ya dönmek üzere yola çıktı.