Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Rıfat Nedim Kabakçı, CHP İl Başkanı Galip Yılışın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Burhan ve bazı yöneticiler AK Parti'li Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kabakçı’ya ziyareti esnasında çalışmalarından ve hizmetlerinden bahsetti.

CHP Belediye Başkan adayı Rıfat Nedim Kabakçı, “Doğduğu büyüdüğü Kahramanmaraş’a ödemesi gereken bir borcu olduğunu” belirterek, şunları söyledi: “Partim de teveccüh gösterip böyle onurlu bir görevi bize layık gördü. Seçim süresince sivil toplum örgütlerine gerçekleştireceğimiz ziyaretler münasebetiyle Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz’ı da ziyaret ettik. Başkanımızda bizi kırmayarak ziyaretimizi kabul etti. Bu davranışından dolayı kendisine teşkilatım adına teşekkür ederim.”

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Sayın Kabakçının ziyareti bizleri mutlu etti. Bu davranışından dolayı kendisine teşekkür ederim. İşte siyasi etik Sayın Kabakçı’nın bu davranışıdır. Kendisine başarılar diliyorum.” diye konuştu. (www.kanal46.com)