CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlağı, Kadın ve Gençlik Kolları Çuhadar İşhanı'nın satın alınan ikinci katına komple yerleşti.

CHP Kahramanmaraş İl Örgütü yeni binasına taşınırken sade bir açılış töreni yaptı. Törende konuşan Milletvekili Durdu Özbolat, Genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun başbakan olarak geldiğinde açılışını görkemli bir şekilde yapacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanlığı yeni parti binası, Kıbrıs Meydanında, Yapı Kredi Bankası üzerinde, genel seçime bir gün kala düzenlenen törenle açıldı.

Çuhadar İşhanı'nda yaklaşık mefruşatı ile birlikte 500 bin liraya mal olan ve 500 metrekareden oluşan CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı açılışına CHP Kahramanmaraş milletvekilli adayları Durdu Özbolat, Kemal Sağ, Duran Özdal, Murat Kapan, Ramazan Burhan, Merkez İlçe Başkanı H.Gürsel Taşın, Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Narlı Belediye Başkanı Metin Ergücen ile diğer partililer katıldı.

Düzenlenen sade törende bir konuşma yapan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Galip Yılışın, yeni il binasının satın alınmasında CHP Kahramanmaraş milletvekili adayı Durdu Özbolat’ın desteğinin büyük olduğunu söyledi. İktidar yolunda ilerleyen CHP’ye yeni bir binanın gerekli olduğunu dile getiren Yılışın, “İktidara giden CHP’ye yeni bir hizmet binası gerekliydi. Biz eski il binamızda 30 yıl boyunca hizmet verdik. CHP’nin iktidarında bu binada Kahramanmaraş için büyük projelere imza atılacak.” Dedi.

ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Durdu Özbolat ise konuşmasında, 4 yıl boyunca CHP’ye yeni bir bina bulmak için çaba sarf ettiğini, bu çabaların en iyi şekilde gerçekleştiğini belirtti. CHP’nin iktidar yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getiren Özbolat, şunları kaydetti,“Yarın tarihi bir seçim gerçekleştireceğiz. 12 Haziran akşamı CHP iktidar olacak ve Genel Başkanımız ise Başbakanımız olacaktır. Ben ve teşkilatım bugüne kadar Kahramanmaraş’a gelmemiş olan hizmetleri en iyi şekilde sunacağız. Anlımızın akıyla Türkiye’de doğru siyaset yapmayı göstereceğiz. Sessiz ve derinden seçim kampanyası yürüttük. 10 ilçemizi, 64 beldemizi ve 500’e yakın köylerimizi ziyaret ettik. Partimiz son 10 günde büyük bir ivme kazandı. CHP Kahramanmaraş mitinginden sonra tüm Türkiye iktidarın ayak seslerini duydu. Şuan partimiz birinci partidir. Bugün son günümüz yarın seçimler gerçekleştirilecektir. Seçim yoğunluğundan dolayı açılışımıza Genel Merkezden katılım olmadı. Fakat Genel Başkanımız Kahramanmaraş’a 4 defa geldi. 5. defa Başbakan olarak Kahramanmaraş’a gelecek ve bu yeni teşkilat binamızı görkemli bir şekilde açacağız” dedi.

Özbolat’ın konuşması ile birlikte koridorda “Başbakan Kemal” sloganları yükseldi, bunun üzerine Özbolat, CHP ikinci sıra adayı Kemal Sağ’ı göstererek, “Vekil adayı arkadaşımız Kemal Sağ da bu tezahürattan memnun görünüyor” esprisinde bulundu.

Çok sayıda partilinin yanında, gençlik ve kadın kolları teşkilatının da katıldığı açılışta konuşmaların ardından CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Galip Yılışın, Teşkilata büyük emeği olan ve binayı satın alan Milletvekili adayı Durdu Özbolat’a plaket takdim ederek, örgütü adına teşekkür etti, bunu davetlilere ikram takip etti.

Açılış törenine ayrıca, Özbolat’ın eşi Elif Özbolat da renk katan isim oldu. (Kimlik / www.kanal46.com)