Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Mustafa Daşcı, AK Parti adayı Mustafa Poyraz’ın yeniden kazandığı yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci Mustafa Şirin’in telefonla arayarak görüşlerini aldığı Mustafa Daşcı; “4 aylık seçim sürecinde gidilecek her yere gittik. Ulaşılabilecek her yere ulaştık. Sonuçta seçim yapıldı ve milletin tercihi ile kararına saygılıyız” diye konuştu.

Şirin’in; “Sayın hocam AK Parti adayı Mustafa Poyraz’ın bu kadar yüksek oy alacağını tahmin ediyor muydunuz?” şeklindeki sorusuna ise; “Doğrusu beklemiyordum. Bunun nedeni olarak ta; Kahramanmaraş’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan sevgiden kaynaklandığını düşünüyorum. Elbette bunun nedenleri konusunda çalışma yapmak gerekir” diye konuştu.

Kahramanmaraş Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Poyraz’ı tebrik ederek kutlayan Mustafa Daşcı, seçim sürecindeki çalışmalarından ve Kahramanmaraş’taki seçim atmosferinin düzeyli bir şekilde gitmesinde etken olan basın-yayın kuruluşlarına da ayrıca teşekkür etti.

Daşcı; “Hayat devam ediyor, bizler de yolumuza devam ediyoruz. Eğitimcilik yaşamımız sürecek. Bu vesile ile bize oy veren ya da vermeyen tüm halkımıza da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. (www.kanal46.com)