Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasındaki polemikle ilgili açıklamalarda bulundu.


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasındaki polemikle ilgili, “Herkesi dinlerim. Bana aktarılmamış bir konu kurumlarda konuşulmamış bir konu. Kim yaparsa yapsın bunu disiplinsizlik diye telakki ederim. Bir daha böyle bir tavır görmek istemiyorum dedim. Onlar da bunu kamuoyuna açıkladılar” dedi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Habertürk Televizyonu'nda yayınlanan 'Gündem Siyaset' programında Habertürk Ankara Temsilcisi Veyis Ateş'in gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Çalışma hayatındaki enerjisinin neyle ilgili olduğu sorusu üzerine Davutoğlu, "Bir insana hiçbir kudret kendisinin içinden gelen güçten daha kuvvetli değildir. Kendisiyle barışık olmayanın tabiatla, insanlarla barışık olması çok zor. Kendimi ölçerek, biçerek o enerjiyi bulmaya çalıştım. kendisiyle barışık olan bir insanın aşamayacağı engel yoktur.


O zaman kendi içinizden bir enerji üretirsiniz. Ben kalbimle beynim arasındaki irtibata bakarım. Eğer, kalbiniz ile beynini arasında bir uyumsuzluk varsa, bedeniniz, kimliğiniz, şahsiyetiniz parçalanmaya başlar ve çift kişilik ortaya çıkar. Kendi içinizdeki barış, kendinizle barışık olmak ve çevre ile ilgili bir iddiaya sahip olmanız. İnsana selam olsun derken başka insanlarla barışık olmaya, tarihe derken tarihe anlam vermeye...Özetle, içinizdeki barışık olma haliyle dış dünya barışı taşıma varsa yorulsa bile hissetmiyorsunuz" dedi. 


 


Kanal46