Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Elbistan Seçmen Platformu'nun açıkça iktidara hizmet eden bir çizgide olduğunu, açıklamalarını da üzülerek okuduğunu söyledi.


Başkan Ali Demir, yaptığı yazılı açıklamada, Elbistan Seçmen Platformu'nun bütün partileri temsil kabiliyetinin söz konusu olamayacağını savunarak şunları kaydetti:
“Elbistan Seçmen Platformu adı altında oluşturulmuş AKP zihniyetine hizmet ettikleri alenen ortada olan grubun basın açıklamalarını üzülerek okudum. Okudukça hizmet ettikleri AKP hükümeti ile nasıl bir tezata düştüklerini gördüm. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; bu şahısların kurmuş oldukları seçmen platformunun Elbistan’daki tüm seçmenleri temsil kabiliyeti yoktur. Dolayısıyla bu arkadaşların kurmuş oldukları seçmen platformunun ismi ve vazifesi AKP seçmen platformunu ihtiva eder.Küresel güçlerin ülkemize saldırılarının arttığından bahsediyorlar ve bunun engellemenin yolunun AKP’den geçtiğini öne sürüyorlar. Bu küresel güçlerin bir planı olan Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanı, savundukları zihniyetin genel başkanı değil mi? Güçlü bir Türkiye’nin teminatı AK Parti diyorlar, ülkemizi bir avuç vatan haininin karşısında ezdiren, onların her dediğini koşulsuz şartsız yerine getiren, Türküm diyenlerden rahatsız olup vatan evlatlarını cezalandıran bu zihniyet değil midir? Mısır’daki katliamlar kalp taşıyan her insanı üzmüştür. Buna katılıyoruz ancak Kerkük ve Musul’da öldürülenler; hem insan hem de soydaşımız, neden bu kadar gündeme getirilmiyor. Unutulmamalıdır ki bölgesinde güçlü bir Türkiye’den bahsedenler, basiretsizce yönettikleri ülkemizi dış güçlerin oyuncağı haline getirmişlerdir. İçlerinde bulundukları gaflet ve delaleti görmezden gelemeyiz.
Elbistan’ı dedelerimizden miras almadıklarını söyleyenler, o atalarımız, dedelerimiz olmasa idi bu vatan topraklarında bu kadar rahat yaşayacaklar mıydı acaba? Biz ecdadımızla gurur duyuyoruz, biz bu vatanı ecdadımızdan emanet aldık, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza zamanı gelince teslim edeceğiz. Bu yetkiyi halktan almadıkları ortada, tek dertleri kendi siyasi gelecekleri plan kişilere sesleniyorum. Artık aziz Türk milleti her şeyin farkındadır. AKP hükümetinin yaptıkları ortadadır, bu milleti kandırma politikaları daha fazla işlemeyecektir. Bir kez daha söylüyoruz. Lider ülke Türkiye’nin tek güvencesi MHP kadrolarıdır. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde, halkımızın teveccühü ile iktidar olduğumuz gün, bunu görecek ve anlayacaktır.”(İHA)