Gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşan  Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan, Sivil Toplum Örgütlerinin temayüle katılmasını demokrasinin en büyük zenginliği olarak nitelendirdi.


Kahramanmaraş’ta 15 yıldır Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik yapan ve hala gönüllü kuruluşlarda görevleri devam eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan,” STK’ların milletvekili listelerinin oluşmasına vereceği katkı partimizin ne kadar demokrasi zengini olduğunu gösteriyor” dedi.


Kahramanmaraş Ticaret Borsasında 15 yıl meclis üyeliği, Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan, İlim Yayma Cemiyeti, İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği Kahramanmaraş Şubesi ve Ensar Vakfı gibi gönüllü kuruluşlarda görevleri devam eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Sivil Toplum Örgütlerinin temayüle katılmasını demokrasinin en büyük zenginliği olarak nitelendirdi.


AK Partinin ne kadar büyük bir parti olduğuna da dikkat çeken Arıkan; “Demokrasimizde karar verecek olan en büyük hakem milletimizdir. En iyi kararı vereceği kanaatindeyim. Ülkemizde 13 yıldan beri iktidarda olan AK Parti’de istikrar ve güven ortamı devam ediyor. Seçmenimiz bu konuları dikkate alarak iktidarın istikrardan yana oylarını kullanacağından benim hiç şüphem yok. Aday adayları belirlenirken ülkemizi ve milletimizi temsil edecek en iyi aday adaylarını belirlenmesi için genel merkezimiz çok titiz davranıyor. İlk önce teşkilatımızın temayül yoklaması oldu. Aday adayları mülakata çağırıldı, komisyonlarımız bizleri dinledi. AK Parti iktidarının ne kadar büyük önem verdiğinin en güzel örneği Sivil Toplum Örgütlerinin Başkan ve Yönetim Kurulu da oy kullanacak. Bu bir nevi kamuoyu araştırması. Oy kullanan yönetim kurulları ve başkanları toplumumuzu temsil ediyor. Memleketimizi temsil edecek en iyi aday adayları belirlenecek. Seçilen adaylar memleketimize en iyi hizmetleri yapacaklardır. Bu uygulama çok güzel inşallah böyle devam eder. Aday adaylarımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” dedi