Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın dinlenildiği yönündeki iddialar üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, haberi yapan Anadolu'da Vakit Gazetesi muhabirinin bilgisine başvurdu.

Anadolu'da Vakit Gazetesi muhabiri Aslan Değirmenci, Ankara Adalet Sarayı'na avukatı Hacı Ali Özhan ile birlikte geldi. Soruşturmayı yürüten Memur Suçları Soruşturma Bürosu'nda görevli Cumhuriyet Savcısı Vahdet Polatkan'a bilgi veren Değirmenci, adliyeden ayrılırken yaptığı açıklamada, çalıştığı Anadolu'da Vakit Gazetesi'nin daha önceki açıklamasını teyit ettiğini bildirdi. ''Merak edilecek fazla bir şey yok" diyen Değirmenci, şunları söyledi:

"Bir konu üzerine telefon açtığım Önder Sav, bana, 'Bir dakika, misafirim var' dedi. Bir süre bekledim. Seslenmeme rağmen Sayın Sav herhangi bir cevap vermedi. O sırada gazeteci merakıyla kulak verdiğim konuşmayı not aldım. Konuşmanın kayda alınması ya da bana bir ses kaydının gelmesi söz konusu değildir. Savcıya özetle bunları anlattım." (mynet)