AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet İlker ÇİTİL, seçime az bir süre kala hız kesmeden devam ettirdiği seçim çalışmalarında bu sefer Göksunlu hemşerileriyle bir araya gelerek bir dizi ziyarette bulundu.


İlk olarak Göksun Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Dr. ÇİTİL, Göksun Kaymakamı Ali Hamza PEHLİVAN, Yazı İşleri Müdürü Mehmet GÖREN ve Nüfus Müdürü Mesut ÇELEĞEN'le bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Dr.İlker ÇİTİL’in, İl Sağlık Müdürü iken de sık sık kendilerini ve ilçenin sağlıkla ilgili birimlerini ziyaret ettiğini hatırlatan Göksun kaymakamı Sayın PEHLİVAN, “kendisine çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum”.dedi


Daha sonra Göksun Belediyesine geçen Dr. ÇİTİL, burada Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Çoşkun AYDIN'la bir araya geldi. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, Dr. ÇİTİL, Kahramanmaraş’ımızın güzide ilçesi Göksun’umuzda, soğuk coğrafyanın sıcak insanları ile hasbihal etmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Dr. ÇİTİL, “Çocukluğumun on yılının geçtiği, ilkokulu okuduğum, türbüzeğin gözünden su içip, berit dağlarında yabani çiçekler kokladığım, meşhur elması ile çirişi ile büyüdüğüm, tüm önemli yolların kesişme noktası Göksun’umuzun bendeki yeri ayrıdır.” Şeklinde ifadelerde bulundu.  Kendileri ile beraber olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Başkan AYDIN da, kendilerine çıkmış oldukları bu ulvi yolda, bu hizmet yolunda başarılar diliyorum” dedi.


Göksun Belediyesinin ardından Göksun AK Parti İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştiren Dr. ÇİTİL, burada Göksun AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif BOLAT ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette bir açıklamada bulunan ve 2015 Genel Seçimlerinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Dr. ÇİTİL “bizler AK kadrolarla beraber, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun çizmiş olduğu vizyon çerçevesinde,  Yeni Büyük Türkiye’nin inşası için inşallah gece gündüz demeden, dur durak bilmeden çalışacağız. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolu aydınlatsın. Bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Kazanan Göksun’umuz olsun. Kazanan Kahramanmaraş’ımız olsun. Ve inşallah kazanan Daha Büyük Daha Güçlü Türkiye Olsun” dedi. Kendisinden destek ve duamızı esirgemeyeceğiz diyen AK Parti İlçe Başkanı BOLAT, nazik ziyaretleri için Dr. İlker ÇİTİL’e teşekkür etti.


Dr. ÇİTİL, yoğun bir şekilde gerçekleşen ziyaret programının bir sonraki durağında,  Göksun Süt Üreticileri Birliği Başkanı ve GÖKSİAD Başkanı Selim YAĞMUR'u ziyaret etti. Yaklaşan seçim ve oda olarak yaptıkları faaliyetlerle ilgili bir süre görüştü. Yapmış olduğu nazik ziyaretlerinden dolayı Dr. ÇİTİL’e teşekkür eden GÖKSİAD Başkanı Selim YAĞMUR, kendisine çıktığı bu hizmet yolunda başarılar diledi.


Daha sonra sırasıyla Göksun Şoförler Odası Başkanı İsa GÜNGÖR ve yönetim kurulu üyelerini, Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İhsan KÖROĞLU ve yönetim kurulu üyelerini, Göksun Ziraat Odası Başkanı Selim CÜCE ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti ve yaklaşan seçim süreci hakkında bir süre sohbet etti. Toplumların kalkınmasında, demokratik hak ve özgürlüklerin yaygınlaştırılarak geliştirilmesinde, sosyo-ekonomik yapının sağlam temeller üzerine oturtulmasında, sivil toplum kuruluşlarının çok önemli görevler ifa ettiğine vurgu yapan Dr. ÇİTİL, “inşallah bize milletvekilliği nasip olursa, toplumumuzun her kesimi ile özellikle de toplumun nabzını tutan STK’larımızla bir ve beraber olacak, her kesin fikirlerine saygı ile yaklaşıp dinleyecek ve ortak akılla bu kahraman şehre en yakışanı yapacağız.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.


 Bakkalından, manavına, fırıncısından berberine kadar pek çok Göksunlu esnafı da ziyaret eden Dr ÇİTİL, onlarla bir süre sohbet etti. “Bu hizmet sevdamızı için durup dinlenmeden devam ettiğimiz ziyaretlerimizde, “Bu sefer Göksunlu hemşerilerimle bir araya geldim, hasbihal ettim. Onların sorun ve isteklerini bizzat dinleme fırsatı buldum” diyen Dr. ÇİTİL, açıklamaların devamında, “Allah kısmet ederse, bu coğrafyayı iyi bilen içinizden bir kardeşiniz olarak; havasıyla, suyuyla büyüdüğüm bu topraklara, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da TBMM’de AK Parti çatısı altında, hizmet etmek istiyorum. Şunu da içtenlikle belirteyim ki, yaptığım bu ziyarette, Göksunlu hemşerilerimin dua ve desteklerini yüreğimde hissederek buradan ayrılıyorum” Şeklinde konuşarak açıklamalarını bitirdi.


Ziyaretlerinin son durağında, Göksun Şehit ve Gazi Yakınları Temsilcisi Mustafa Kanat’la buluşan Dr. ÇİTİL, “bu aziz vatan için canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimizi de millet olarak bağrımıza basıyoruz.” Dedi. Şehitlerimizin; vatan uğrunu, din uğruna, bayrak uğruna canlarından vazgeçtiklerine ve bu sayede en müstesna mertebelerine ulaştıklarını vurgu yapan Dr. ÇİTİL, “Rabbim onlardan razı olsun. Mekanları cennet olsun. Kimi gözünü, kimi bacağını, kolunu bu vatan uğruna kaybetmiş Gazilerimiz de en içten duygularımla şahsınızda selamlıyorum, hürmetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.