Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Dr. Gökhan Gökşen seçim çalışmalarına ara vermeden ‘tam gaz’ devam ediyor.

Gezdiği bölgelerde vatandaşlarca yoğun bir ilgiyle karşılaşan Dr. Gökhan Gökşen; “Eğer kısmet olurda TBMM’ye giderse” Kahramanmaraş’ın önce Türkiye’ye ardından da Dünyaya tanıtmak için çalışacağım” dedi.

Kahramanmaraş’ın tanıtımı konusunda daha önceki çalışmaları toplum tarafından, özellikle de turizmciler tarafından bilinen ve takdir edilen Dr. Gökhan Gökşen, son olarak Turizm Elçileri Derneği’nin de katkı sağladığı TGRT Televizyonunun ‘Memleketim programına’ konuk olarak katıldı.

Programda Kahramanmaraş’ın tarihinden, tarihi yerlerinden ve mutlaka turizme kazandırılması ve görülmesi gereken yerlerinden bahseden Dr. Gökhan Gökşen, Turizm Elçileri Derneği’nin toplantısında katıldı. Toplantıda konuşan Dr.Gökşen; sivil toplum kuruluşlarıyla, toplumun bir bütün olarak hareket ettiğinde sorunların tespiti ve çözüm noktasında doğruya daha çabuk ulaşılacağını dile getirdi.

Ardından Kahramanmaraş Ortopedik Engelliler Derneği’ni, Türkiye Emekliler Derneği’ni ve Halk Otobüsleri Kooperatifi’ni ziyaret eden Dr.Gökşen; sivil toplumun içinden gelen birisi olarak sorunları aşağı-yukarı bildiğini ve bu sorunların çözümü için TBMM’ye giderse elinden geleni yapacağını söyledi.

Buradan Sakarya, Serintepe, Mağralı ve Duraklı Mahallerinin esnaflarını da ziyaret eden ve yoğun bir ilgi ile karşılanan Dr.Gökşen esnaflarla esnafın sorunları ile ilgili istişarede bulundu.

Dr.Gökşen şu değerlendirmelerde bulundu: “Aday adayı olarak bütün vatandaşlarımıza ulaşmaya büyük özen ve gayret gösterdik. Sağolsun halkımızın da bize karşı ilgi, teveccüh ve desteği hayli yüksek oldu. Aday listeleri 11 Nisan akşamı YSK’ya verileceği için aday adaylığı sürecinde son haftaya giriyoruz. Ama partimizin sloganında yazdığı gibi ‘Durmak yok, yola devam’ diyoruz. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz, takdir ise yüce Allah’ındır. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, bu vesile ile tüm Kahramanmaraş halkına selam ve saygılarımı sunuyorum.” (www.kanal46.com)