Saadet Partisi eski Genel Başkanı merhum Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Erbakan Vakfı Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi ve yönetimini ziyaret ederek, “MÜSİAD’a her zaman büyük önem veriyoruz” dedi.


Erbakan Vakıf Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında konuşan Erbakan Vakıf Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, “Öncelikle MÜSİAD başkanımıza ve yönetim kuruluna ile tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Bizlere Kahramanmaraş’ta yaptıkları hizmetleri, aynı zamanda iş dünyasında yaptıkları faydalı çalışmaları kendilerinden dinledik. Bu çalışmalarının devamını diliyorum. MÜSİAD rahmetli Erbakan hocamızın fikir babası olduğu, kuruluşunda ne büyük çabayı sarf ettiği milletimize ülkemize kazandırdığı bir kuruluş. Müspet sermaye Türkiye’de gelişsin, inançlı, imanlı insanlar sanayi alanında iş dünyasında güçlensinler. Buda sosyal yapıya, Türkiye’nin genel istikametine, siyasetine yansısın etki etsin diye düşünerek kurmuş olduğu bir kuruluştur. O nedenle rahmetli Erbakan hocamız açısından bu kadar önemi bir kuruluş olduğundan dolayı bizde onun evlatları olarak, Erbakan Vakfı mensupları olarak MÜSİAD’a her zaman büyük önem veriyoruz. Gittiğimiz illerde de ziyaret ediyoruz. Kendileriyle tanışıyoruz” dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi ise “Başkanımın ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Tabi Necmettin Erbakan’ın ne olduğunu, neler yaptığını, bugünün temellerini attığını çok iyi bilen insanlardanız. İnşallah bu vakfın Kahramanmaraş’ta hizmetlerinin olumlu olacağını ve Kahramanmaraş MÜSİAD olarak her zaman destekçileri olacağız. Biz milli nizam partisinden beri biz hep bu davanın içerisinde idik. O zaman 1974 yıllarında o zamanki adı Milli Selamet Partisi’yle koalisyon kurulmuştu. O dönemde bu paralel yapının istifalarıyla döneminin hükümetini zor durumda bırakmışlardı. O günden bugüne siyasette hep bu tarafta olduğumuz için hocamızın hep yanında olmuştuk. Hocamızda onlara karşı olduğu için biz bu davaya girmedik. Bugün bu yaşananlar olmasa idi bizde paralelci olurduk. Allah razı olsun rahmetli Erbakan hocamızdan” diye konuştu.(İHA)