Ak Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe eski Başkanı Makine Mühendisi Fatih Erkoç Ak Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını yaptı.

19 Aralık Cuma günü saat 14.00’te Ak Parti İl Başkanlığı’na gelen Erkoç, müracaat dosyasını Ak Parti İl Başkan Vekili Mustafa Sarıkaya’ya sundu.

Erkoç, genç yaşından itibaren memlekete hizmet etme duyguları ile yetiştiğini belirttiği konuşmasında, hizmet bayrağını daha ilerilere taşımak için aday adayı olduğunu söyledi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, İl Genel Meclisi Başkanı Fatih Paköz, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çetinkaya, Ak Parti Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz, Attarlar Odası Başkanı Hüseyin Balbaba, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Cafer Tepe, Kapzımanlad Odası Başkanı H. Mehmet Çamkeser ve bir grup muhtarın da hazır bulunduğu müracaata çok sayıda partili katıldı.

Erkoç, 1994 yılından bu yana Türkiye genelinde başlayan belediyecilik ve hizmet anlayışını daha ilerilere taşımak için yola çıktığını ifade ederek şunları söyledi: “Genç yaşlardan itibaren siyasete ve memlekete hizmet etme düşünceleri ile yetiştim. Ben inanıyorum ki Ak Parti içerisinde yer alan her fert bu memleket için ‘taş üstüne taş koyma’ anlayışı içerisinde. Bende, öğrencilik hayatımı tamamlayıp, iş hayatına başladıktan sonra bu parti içerisinde yer aldım ve merkez ilçe başkanlığı görevinde bulundum. Şimdi de Kahramanmaraş’a belediyecilik noktasında hizmet etmek istiyorum. Bu amaçla yola çıktık. Eğer bu görev bize tevdi edilirse, 1994 yılından başlayan ve Ak Parti ile devam eden belediyecilik misyonunu sürdürmek ve hizmet bayrağını daha ileri taşımak istiyorum.”

Erkoç, daha sonra müracaat dosyasını Ak Parti İl Başkan Vekili Mustafa Sarıkaya’ya sundu. Sarıkaya, seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde gittiklerini belirterek, kim aday olursa teşkilat ve aday adayları olarak onun yanında yer alacaklarını söyledi. (www.kanal46.com)