AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, “İçimizde taşıdığımız enerjimizi hizmete dönüştüreceğiz” dedi.




AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, esnaf gezilerine ara vermeden devam ediyor. Kıbrıs Meydanı çevresi ve Şeyh Adil Caddesi üzerinde işyerleri bulunan esnaflarla görüşen Erkoç, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmadı.


  Esnaflar ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Erkoç, bölgenin sorunları ve yerel yönetim hizmetlerinden beklentiler noktasında istişarelerde bulundu. Vatandaşları dinleyen ve hayata geçirmek istediği projeleri anlatan Erkoç, taşıdıkları enerjiyi hizmete dönüştürmek için yola çıktıklarını söyledi.


  Büyükşehirle birlikte Kahramanmaraş’ın yeni bir ivme kazanacağını ifade eden Erkoç, 30 Mart sonrasında daha yaşanılabilir bir kent oluşturmak için çalışmalara başlayacaklarını kaydetti. Çevre esnafların sorunlarını yakından bildiğini dile getiren Erkoç, “Bu bölgemizin en önemli ihtiyacı otopark ve ulaşım. İnşallah yetki alır, göreve gelirsek burada öncelik vereceğimiz konular bunlar olacak. Çünkü bu sıkışıklığı gidermek elzem hale gelmiştir” diye konuştu.


  Kahramanmaraş’a belediyecilik konusunda hizmet verecek olmanın heyecanını taşıdığını vurgulayan Erkoç, “Biz çocukluğumuzdan itibaren bu şehrin problemlerini kendimize dert edinerek büyüdük. Bugüne kadar çok şehir gezip, orada yapılan yenilikleri, gelişmeleri görme fırsatı yakaladık. Şimdi önümüzde önemli bir fırsat var. Biz de bu fırsatı iyi kullanmak, içimizde taşıdığımız enerjimizi Kahramanmaraş için hizmete dönüştürmek amacıyla yola çıktık. İnşallah Allah bize bu fırsatı nasip ederse, kentsel dönüşüm başta olmak üzere, turizm, alt ve üst yapı hizmetleri ile birbirinden önemli projeleri tüm vatandaşlarımızla birlikte hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.


  Vatandaşların gösterdiği yakınlığın da kendileri için sevindirici olduğunu belirten Erkoç, “Gerçekten her çaldığımız kapıda insanlarımız bizi güler yüzü ve tatlı diliyle karşılıyor. Açıkçası kendi evimizde, kendi işyerimizdeyiz gibi bir ortamla karşılaşıyoruz. Bu tablo karşısında da mutlu olmamak elde değil. Tüm esnaflarımıza, bize dualarıyla destek veren tüm Kahramanmaraşlılara layık olmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.