AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ekinözü ilçesine özel sektörün sadece turizm alanında yaptığı İçmeler Bölgesi haricinde bir yatırım olmadığını dile getirdi.


Ekinözü ilçesinde baraj şantiyelerinde görevli iken işten çıkarılan, daha sonra tekrar işe geri alınan güvenlik görevlileri, işe geri alınmalarında desteklerinden dolayı Erkoç'u ziyaret etti.


Erkoç, güvenlik görevlilerinin il binasını ziyaretinde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin son 10 yılda yaptığı istikrarla ülkenin farklı yerlerinde kurulan barajlarla elektirik enerjisi ihtiyacının giderilmeye çalışıldığını söyledi. Ziyaret eden görevliler adına konuşan Ömer Üstün ise 46 personelin değil bütün Ekinözü için konuşmaya geldiklerini belirtti.


Ekinözü ilçesine, özel sektörün sadece turizm alanında yaptığı İçmeler Bölgesi haricinde bir yatırımın olmadığını dile getiren Erkoç, "AK Parti'nin oluşturduğu istikrar sayesinde Ceyhan nehrini üzerine barajlar yapıldı. Bu da yüz milyonlarca liralık kazanç sağlıyor. Buradaki kardeşlerimiz orada çalışıyor ve çalışmaya devam edecek. Bizim görevimiz AK Parti'nin görevi milletimize hizmet etmek. Birkaç gün burada yine sıkıntımız olmuştu, milletvekili arkadaşlarımız ile hepsini aşmaya çalıştık. Gerekli yerlere konuyu ileterek, genç kardeşlerimizin işlerine devam etmesini sağladık." 


Görevliler adına konuşan Ömer Üstün ise desteklerinden ötürü Vali Şükrü Kocatepe ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç'a teşekkür etti.