Medyamar Ofset Matbaacılık ve haftalık Kahraman Şehir gazetesinin sahibi olan Fatih Köşker, Ak Parti Belediye Meclis üyeline aday adaylığı için müracaat etti.

Ak Parti’ye Gazeteci Mehmet Taş, Yeşil Afşin Gazetesi sahibi Ömer Kösebalan, Haber Elbistan gazetesi sahibi Ahmet Göçer’den sonra Kahraman Şehir Gazetesi’nin sahibi Fatih Köşker de meclis üyeliği için müracaat etti.

Belediye Meclis üyelik formunu Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay’a teslim eden Köşker, Ak Partiden belediye meclis üyeliği için birçok sivil toplum örgütünün isteği doğrultusunda ve parti içinden bazı siyasi çevreden de gelen talep üzerine müracaat ettiğini söyledi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay da; “Basın ve medya sektörünün içinde bulunan arkadaşlarımızın, bizim partimizi tercih etmelerinden gurur duyuyoruz. Bu da bizim parti ve teşkilat olarak şehrimizde güzel işlere imza attığımızı göstermektedir. Kahramanmaraş’ın geleceğini her kesimden ve herkesten destek alarak inşa etmek istiyoruz, teveccüh göstererek partimize her anlamda destek veren herkese teşekkür ediyorum ve Fatih Köşker bey’in de bizim partimizden belediye meclis üyeliği için başvurusunun da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

"Şehrimizde yapılacak olan hizmetlerde ve sorumluluklarda üstüme düşen görevleri yerine getirmekten çekinmem, umarın adaletli bir seçim süreci geçiririz" diyerek şu açıklamalarda bulundu:

“Belediyeler yasa tasarısında belediyenin yapması gereken hizmetler öncelikle, imar, su ve kanalizasyon, ulaşım gibi kentsel alt yapı. Çevre ve çevre sağlığı, temizlik ve katı atık; zabıta, itfaiye, acil yardım, kurtarma ve ambulans; şehir içi trafik; defin ve mezarlıklar. Ağaçlandırma, park ve yeşil alanlar; konut; kültür ve sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor; sosyal hizmet ve yardım, evlendirme, meslek ve beceri kazandırma; ekonomi ve ticaretin geliştirilmesi hizmetlerini yapar” ifadelerini kullanarak, seçildiğim takdirde bu çalışmaların en güzelinin yapılabilmesi hususunda üzerime almış olduğum sorumluluğun farkında olarak çalışacağım” dedi. (www.kanal46.com)