Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde AK Parti’li İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Bozdoğan’dan sonra yine İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Narlı da Saadet Partisi’ne katıldı.

Mustafa Narlı da düzenlenen büyük bir tören ve coşkulu bir seçmen grubu ile Saadet Partisi’ne katıldı.

Saadet Partisi binası girişinde çok sayıda partili tarafından alkışlar ve sloganla karşılanan Mustafa Narlı, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gedik, ilçe esnaflarından Yetimoğlu Hüseyin Kalkan ve arkadaşları için tören düzenlendi.

SAADET PARTİSİ GAZİOSMANPAŞA MAHALLE TOPLANTISI GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ

İlçede merkezinde Av. Özkan Muslu, Beyoğlu Beldesinde Eğitimci Abdullah Orcan, Şekeroba Beldesinde Mahmut Bolat, Yeşilyöre Beldesinde Sami Üveyik, Kılılı beldesinde ise Nazım Bozdoğan’ı aday göstererek bir anda gündeme oturan ve partiye katılımlar ile dikkat çeken Saadet Partisi’nde ise geçişler nedeni ile büyük bir sevinç yaşanıyor.

Saadet Partisi ilçede son olarak Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde adeta Miting gibi Mahalle toplantısı düzenledi.

Türkoğlu ilçe Başkanı Yaşar Taş şunları söyledi: “Çalışkan ve başarılı İl genel Meclisi üyemiz Ahmet Bozdoğan ve ailesinin partimize katılmasından sonra yine il genel meclisi üyemiz Mustafa Narlı, Yönetim Kurulu üyeleri ve esnaflarımızın partimize katılımları gücümüze güç katmıştır. Siyasi olarak sürekli birlikte hareket ettiğimiz dava arkadaşlarımız başka bir partide siyaset yapmış, ilçemize hizmet etmiş ve şu anda kendi yuvalarına dönmüşlerdir. Kendilerine ve arkadaşlarına hoş geldiniz diyorum.”

Başkan Yaşar Taş’tan sonra partililerin tezahürat ve alkışları ile kürsüye gelen Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan adayı Av. Özkan Muslu ise şunları söyledi: “İlçemizin her köyünde ve mahallesinde il genel meclisi üyeleri olarak hizmet veren ve adını yazdıran değerli büyüklerimizin aramıza yakınları ile birlikte gelerek katılması bizi zafere bir adım daha yaklaştırmıştır. Elli yıldır hizmete susayan ilçemizin kalkınmasına bu şekilde büyük bir katkı vermiş olacaktır. Siyaseten tecrübelerinden faydalanacağımız ağabeylerimize, ailelerimize, esnaflarımıza ve Türkoğlu halkına teşekkür ediyorum.” (TÜRKOĞLU ÖZEL - www.kanal46.com)