AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dt. Sıtkı Güvenç'in kaza geçirdiği öğrenildi.


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nin (KSÜ) Avşar Yerleşkesindeki bina temel atma törenine katılan milletvekili Sıtkı Güvenç'in dönüşte İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Mustafa Özsoy'un makam aracına bindiği ve bu araca da Ağcalı yolu başlangıcındaki Piri Reis kavşağında başka bir aracın yandan çarptığı bilgisine ulaşıldı.


Kazada yaralanan Güvenç ile Özsoy'un Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındıkları ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Güvenç'in köprücük kemiğinde kırık bulunduğu, başından hafif darbe alan ve kaşı açılan Özsoy'un da tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Bu arada gerek protokol mensupları gerekse de parti camiasından çok sayıda isim hastaneye akın etti. Bu arada araçta bulunan İl genel meclisi üyesi Yakup Gökçe’nin ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi.


İGM Başkanlığının makam aracını kullanan makam şoförü Ali Nergiz’in ve kazaya karışan 46 KZ 581 plakalı aracın sürücüsü Osman İslamoğlu'nun da sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.


ÜZÜCÜ HABERİN DETAYI:


AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ile İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Mustafa Özsoy trafik kazasında yaralandı.


Ali Nergiz'in kullandığı 46 LZ 003 plakalı otomobile Adil Erdem Bayazıt (Ağcalı) Bulvarı Kavşağı'nda ara yoldan gelen Osman İslamoğlu idaresindeki 46 KZ 581 plakalı otomobil çarptı.


Kazada Nergiz'in kullandığı otomobilde bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ve Kahramanmaraş İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy yaralandı.


Güvenç ve Özsoy ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Öte yandan, aynı araçta merkeze bağlı Fatmalı Belediye Başkanı Servet Bekereci ile İl Genel Meclisi Üyesi Yakup Gökçe'nin de bulunduğu belirtildi. Kazanın ardından Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri ile partililer hastaneye gelerek Güvenç ve Özsoy'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.


Milletvekili Güvenç'in ağabeyi Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç de hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.


Güvenç ile beraberindekilerin Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ndeki(KSÜ) temel atma törenine katıldıktan sonra kent merkezine dönerken kazanın meydana geldiği öğrenildi.


Sıtkı Güvenç ile Mustafa Özsoy ve Ak Parti camiasına geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.(www.kanal46.com)