Kahramanmaraş’ın tanınmış simalarından işadamı Muzaffer Çaylı da AK Parti’den milletvekili aday adayı olarak yarışta yerini alacak.

Şu anda inşaat sektörü ile uğraşan ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nda (TBF) bir dönem yönetim kurulu üyeliği de yapan Muzaffer Çaylı, kurulduğu günden bu yana AK Parti camiasının içerisinde yer alıyor.

Hatta Kahramanmaraş’ta AK Parti’nin 1 numaralı üyesi olan Muzaffer Çaylı’nın üyelik formunda bizzat Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası bulunuyor. Çaylı’nın AK Parti kuruluşundan öncesinden bu yana Erdoğan ile tanışıklığı ve yakın diyaloğu sürüyor.

2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olmayı düşünen ancak yakın arkadaşı Enver Kılınç’ın aday adaylığı nedeni ile bu düşüncesinden fedakarlık eden Muzaffer Çaylı, bu kez 12 Haziran 2011 genel seçimleri için milletvekili aday adayı olmaya karar verdi.

Sosyal ve sportif faaliyetleri ile kent kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan ve son olarak geçen günlerde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Vakfı Başkanlığına getirilen Muzaffer Çaylı’nın pazartesi günü AK Parti’ye aday adaylığı müracaatını yapması bekleniyor. (www.kanal46.com)