Kahramanmaraş MHP İl Başkanlığı koltuğunu ekibiyle devralırken yaptığı açıklamalarla dikkatleri çeken Ömer Özkan, MHP Genel Başkanına sadakatle bağlı olacağı vurgusunu yaptı ve malvarlığını kamuoyuyla paylaşarak İl Başkanlığı koltuğuna oturdu.


Ömer Özkan, MHP İl Teşkilatı binasında MHP İl Başkanlığı binasında yapılan basın toplantısıyla MHP İl Başkanlığı koltuğuna oturdu.
MHP’yi Kahramanmaraş’ta birinci Parti yapacaklarını da söyleyen Özkan, kısa,öz ve kararlılık mesajları verdi. Özkan, konuşmasında sık sık Genel Başkana “Sadakatla bağlılık” vurguları yaptı.


Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenen MHP Kahramanmaraş 12. Olağan İl Kongresi'nde Başkanlığa seçilen Ömer Özkan göreve başladı. 'Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir' şiarından hiçbir zaman ayrılmayacaklarını ifade eden Özkan, şunları kaydetti:
"Kongre bir bayrak yarışıydı. 9 Temmuz itibariyle kongre sonuçlanmıştır. Bundan sonra ötekileştirici değil birleştirici bir anlayışı hakim kılmaya çalışacak, daima önümüze bakacağız. Şeffaf ve denetlenebilir olacağız. Ayrımız gayrımız olmayacak. Hesap vereceğiz, Hesap sormayacağız. Biz politikadan zenginleşmeyeceğiz. Bulunduğumuz mevki ve makamları şahsi ikbalimiz için kullanmayacağız. Mal beyanımız temiz siyaset için kutlu bir başlangıç olacaktır."