Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Aslen Göksun doğumlu olan Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör ile Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Mehmet Akif Ersoy Belediye Evi’nde bir araya geldi. Burada Başkan Küçük ile bir süre sohbet eden Güngör, Elbistan’ın her geçen gün gelişip güzelleşmesinin bölge adına sevindirici olduğuna işaret etti.
Ziyaretle ilgili olarak bir değerlendirme yapan Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, “Türkiye Belediler Birliği Genel Sekreterimiz hemşerimiz Hayrettin Bey, Elbistan’ımıza gelerek bizleri ziyaret ettiler. Belediyemiz ve Elbistan’ımız adına kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi, memleketimizin, Göksun’umuzun yetiştirdiği değerlerdendir. Başarılarından dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Ülke çapında bir değer kendisi” dedi.
Başkan Küçük’e teşekkür eden Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör de, “Seçimden sonra hemşerilerime tebrik ziyaretinde bulunma fırsatım olmadı. Hemşerilerimi makamında ziyaret etmek, yeni dönemde başarılar dilemek için geldik. Belediyecilikle ilgili Maraş yeni büyükşehir olan illerimizden biri bu süreçte ne zorluklar var, neler yapılabilir, birlik olarak bu sorunları yerinde görmek için de bir vesile oldu. Sayın Başkanımız 2. dönem görevini yürütüyor. Tecrübeli biri, Elbistan’a çok büyük hizmetleri var ve bunlar da devam ediyor. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.(İHA)