Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Koordinatörü Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ve İl Başkanı Aydın Altaç, Yenişehir ve Bağlar ilçe teşkilatını ziyaret etti.


Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Seçimi çalışmalara ve teşkilattaki faaliyetleri incelemek amacıyla Ak Parti Yenişehir ve Bağlar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden İl Koordinatörü Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ve İl Başkanı Aydın Altaç, partililerle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.


Ziyaretlerinin amacının teşkilatların yaptığı çalışmaları gözden geçirmek ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık amacıyla yapıldığını anlatan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır gündeminin çok hareketli olduğunu, burada siyaset yapan Ak Parti kadroları olarak, siyasi gündemini çok iyi takip edilmesi gerektiğini söyledi. Altaç, "13 yıllık iktidarımızda ülkemize, bölgemize, ilimize çok ciddi çalışmalar yaptık. Sağlıkta, alt yapıda, turizmde, ekonomi de yani hayatın her alanın da durmadan çalıştık. Bu hizmetlerin tamamını bir yana bırakın, ülkemizde yaklaşık 14 aydır akmayan kan ve devam eden bir çözüm sürecini başlattık. Bizim en çok önemsediğimiz şey, çözüm süreci ve devamıdır. Biz teşkilatlar olarak çözüm sürecini gittiğimiz her yerde anlatacağız. Tabi biz çözüm sürecini başlattık ama bu sürecin engellenmesi için her zaman bir olay karşımıza çıktı. Bunların temel amacı ülkemizi ve bölgemizi kaos ortamına sürüklemektir. Ama bizler girdiğimiz her seçimde güçlenerek çıkıyoruz. Halkımızın bize olan teveccühü, bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Biz bu eylemlerden korkmayarak emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz" dedi.


İHA