Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, "Yaşlılar Haftası" münasebetiyle bir mesaj yayınladı.


Ak Parti Büyükşehir Adayı Erkoç yayınladığı mesajında, “Yaşlı ve büyüklerimize olan davranışlarımız çocuklarımıza miras olarak kalacaktır” dedi.


Erkoç’un mesajı şöyle;


“Şeyh Edebali’nin dediği gibi “Bereket Büyüklerle Beraberdir” geçmişimizin tecrübelerini bugünlere getiren, toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, hayatımızın en kıymetli değerleri olan yaşlılarımızın haftasını saygıyla kutluyorum.


Büyük dönüşümü başlatacağımız 30 marttan sonra, yaşlılarımız için sosyal alanları daha da arttıracağız. Onların nefes alabilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri hobi bahçeleri, yaşlılar dinlenme salonları gibi bir çok sosyal projeyi hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz.


Yaşlılara gereken önemi vereceğiz ve her birey bir gün yaşlanacak bilinciyle hareket edeceğiz.


Milletimiz sevgi, saygı ve hoşgörüye tarihin her döneminde gereken önemi vermiştir. Bizlerde bu kültürümüzü sürdürmemize katkı sağlayacak faaliyetlerimizi devam ettireceğiz.


Yaşlı ve büyüklerimize  olan davranışlarımız çocuklarımıza miras olarak kalacaktır.


Geçmişten bize taşıdıkları hayat tecrübelerinden hissedar olduğumuz yaşlılarımızın, büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini diliyorum.”