Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Dr. Gökhan Gökşen, seçim çalışması kapsamında Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hüseyin İkikardeş, Gökhan Gökşen’e milletvekilliği sürecinde destek vereceklerini belirtti.


Her Türlü Desteğe Hazırız


Ziyaretteki duymuş olduğu memnuniyeti de dile getiren İkikardeş konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün bizleri ziyarete geldiği için Gökhan Gökşen’e teşekkür ederim. Biz Gökhan beyi çok yakından tanıyoruz. Elimizden geldiğince milletvekili olması için cemiyet olarak, memleket olarak destek vereceğiz. Her türlü desteğe hazırız. İnşallah milletvekili olursa bizleri ziyarete gelir, ziyaretten geri kalmayacağını biliyorum. İnşallah evvel Allah muaffak olur. Memlekete hizmet eder.” Diye kaydetti.


Aziz Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun


Bugün şehitler günü olması münasebeti ile yaptığım bu ziyarette şahsıma verdikleri destek benim için büyük bir şereftir diyen dr. Gökşen; “Şehrimizi bu güzel insanlarına yakışır bir şekilde temsil edebilmek için bu yola çıktık.” Dedi.


Samimi destekleri gördükçe mutlu olduğunu da belirten Gökşen, konuşmasını şöyle sürdürdü; “18 Mart Şehitler Günü nedeniyle yaptığımız ziyarette, bizleri böyle özel bir günde misafir ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş bu ülkenin kuruluşunda ilk meşaleyi yakan Kahraman bir kenttir.  Şehitlerimizin kanları, gazilerimizin emekleri, evlatlarını bu topraklara veren ailelerin fedakârlığı ile kurulan bir ülkede yaşıyoruz. Böyle şerefli bir milletin temsilcisi olmak bence en büyük şereflerden birisidir. Bu topraklar için, bizlerin özgürlüğü, huzuru için canlarını veren aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Şehit ailelerinin, gazilerimizin de ayrı ayrı ellerinden öpüyorum. Onların fedakârlığı olmasa biz böyle huzurlu, güzel bir ülkede, al sancağımızın altında, ezan sesleri ile yaşayamazdık. Bu samimi destekleri gördükçe, hem mutlu oluyorum, hem de vebalim artıyor. Hüseyin amcamız Kahramanmaraş’a gönlünü vermiş değerli büyüklerimizdendir. Kahramanmaraş’ımızı bu güzel insanlarımıza yakışır şekilde temsil edebilmek için bu yola çıktık. İnşallah bu dualarla, desteklerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Kahramanmaraş’ın her bir ferdini temsil etmeyi rabbim nasip eder. Bende sizlere bu anlamlı desteğiniz için teşekkür ederim.” Dedi.