Kahramanmaraş Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Poyraz’ın 350 bin liralık son model makam otomobiline binecek olması geçen günlere damgasını vurmuş, başta MHP olmak üzere toplumun birçok kesiminden tepki sesleri yükselmişti.

Şu anda kullanmakta olduğu ve yaklaşık 100-110 bin lira değerinde olan 2 Mercedes marka otomobili Vakıfbank’a vererek 350 bin lira değerindeki son model Mercedes’i hediye alacak Başkan Poyraz’dan şu ana kadar kendisine gösterilen tepkilerle ilgili olarak herhangi bir açıklama gelmedi. Belediye'de şu anda riyasete ait 5 tane makam otomobili bulunuyor. (2 mercedes, 1 jeep, merkeze bağlanan Karacasu ile Kavlaklı beldelerinden gelen 1'er makam otomobili)

Kurulduğu günden bu yana birçok önemli konuyu anketleri ile halka soran ve birçok ankette başarılı sonuçlar elde eden Kanal 46, bu kritik konuyu da okuyucularına soruyor.

Kanal 46’nın ana sayfasında yer alan ankette şu soru var:

“Şu ekonomik kriz ortamında Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın Vakıfbank tarafından hediye edilecek olan 350 bin liralık son model Mercedes marka otomobile binmesini tasvip ediyor musunuz?”

Ankete şu ana kadar katılanların yüzde 70’i Başkan Poyraz’ın 350 bin liralık makam otomobiline binmesini tasvip etmezken, yüzde 30’luk kesim ise; “Evet binsin” seçeneğini işaretledi.

Bakalım Belediye Başkanı Poyraz, halkın görüşlerine değer verecek mi?

SİZLER DE BU ÖNEMLİ ANKETE KATILARAK GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN…