Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Rıfat Nedim Kabakçı, adaylığının açıklandığı toplantıdan sonra ayrıldığı kente dün akşam yeniden dönerek seçim çalışmalarına hızlı bir tempoda başladı.

Bugün Fatmalı beldesine giderek CHP’ye katılanlar için düzenlenen törende hazır bulunan CHP adayı Kabakçı, öğleden sonra yeniden kente döndü. Gerek parti camiasından gerekse de vatandaşlardan gördüğü yoğun ilgi ve alakanın kendisini mutlu ettiğini söyleyen Kabakçı; “Memlekete hizmet noktasında partim tarafından bana getirilen teklifi kabul ederek belediye başkan adayı oldum. Kahramanmaraş’ta yaşayan herkesin oylarına talibim. Hedefim ise; CHP’nin Kahramanmaraş’taki oylarını yeniden yükseltebilmekten ziyade Kahramanmaraş Belediye Başkanlığını kazanabilmektir. Bunun için de bir hayli iddialıyım ve kendime güveniyorum. Seçim çalışmalarımızı da sıkı bir şekilde yürüteceğiz” diye konuştu.

Fatmalı beldesinden döndükten sonra işletmeciliğini Cengiz Kamalı'nın yaptığı Pınarbaşı Destan Çınaraltı Tesisleri'ndeki sohbet toplantısına davetli olarak katılıp Kanal 46 yazarları ile biraraya gelen ve kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran Rıfat Nedim Kabakçı, önümüzdeki günlerden itibaren Kahramanmaraş için yapmayı düşündüğü projelerini kamuoyuna açıklayacağını belirtti.

Bugüne kadar birçok ünlü firmada üst düzey yönetici olarak çalışan Kabakçı, kent dışında olmasına rağmen Kahramanmaraş ile bağını hiçbir zaman koparmadığını, dünyanın birçok ülkesinde gördüğü belediyecilik hizmetleri ile güzellikleri kente kazandırabilmek adına plan ve programlarının olduğunu belirterek; "Kahramanmaraş hizmetlerin en güzeline ve en iyisine layıktır. Bizler de bu amacı gerçekleştirebilmek için yola çıkmış bulunuyoruz. CHP olarak Kahramanmaraş Belediye Başkanlığını kazanma adına iddialıyız ve herkesten destek bekliyoruz" diye konuştu.

Kanal 46 aracılığı ile Kahramanmaraş halkına da seslenen Kabakçı; "Yerel seçimlerde adaylar çok önemlidir. Bu nedenle oy kullanırken bu hususun dikkat alınması Kahramanmaraş'ın geleceği adına çok önemlidir" diye konuştu.

Samimi ve sıcak bir ortamda geçen sohbet toplantısında işletme sahibi Cengiz Kamalı, seçim çalışmalarında uğur getirmesi amacı ile Kabakçı'ya özel mavi renkli bir tespih hediye etti. Kabakçı ise kendisine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür ederek tesislerden ayrıldı. (www.kanal46.com)