7 Mart 2010 tarihinde yapılacak olan belediye seçimi nedeni ile özellikle Karacasu beldesinde yerel yönetimin ağırlığı hissedilir, yağmurlu günde, kışta kıyamette asfalt dökülürken, kentin diğer mahalle muhtarları feryat etmeden geri duramadılar.

Belediyenin bu yaptığını bir göz boyama ve seçim hilesi olarak yorumlayan Karacasu halkı ve muhtarlar, “Biz sayın başkandan her zaman asfalt isterdik, bugün-yarın diyerek sallardı. Biz de mahalle halkımıza hep mahcup olduk. Ama bakıyoruz, seçim var diye Karacasu’ya yok yok. Bu havada dökülen asfaltın ne belediyeye, ne de Karacasu halkına yararı olur. Çünkü üç-beş gün sonra, belki de seçim günü gelip çatmadan asfaltlar tekrar eski haline dönecek, çünkü bu havada dökülen asfaltın tuttuğunu tarih yazamadı” dediler.

Belde sakinleri tepkileri şöyle dile getirmeye devam ettiler: “Tüyü bitmemiş yetimin hakkından söz eden Sayın Poyraz’a soruyoruz, bu yaptığınız etik mi, bu havada dökülen asfaltın kime ne yararı olacak? Yapılanın bir göz boyamadan başka bir şey olmadığını iddia ediyoruz. Sahi; Karacasu beldesi yaklaşık bir yıldır kendisine bağlı değil miydi? Ayrılınca mı aklı başına geldi? Bu yapılan sözüm ona hizmet beldeye mi, insanlara mı, yoksa birileri için kıyak mı geçiliyor, başkandan bu sorunun cevabını istiyoruz.” (Kimlik Gazetesi - www.kanal46.com)