İnşaat Mühendisi, Hukukçu – Yazar ve AK Partiden aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz, Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesinde Kariyer günlerine misafir oldu.


Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine Kariyer günleri kapsamında seslenerek,” Önce iyi bir yabancı dil, sonra öz güveninizi kazanın gerisi gelir,” dedi.


     Cuma namazından sonra : Mercimek tepe de bulunan Öğretmenler Lisesi ile aynı binadaki Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesine gazetecilerle beraber giden iş adamı, İnşaat Mühendisi Hukukçu, Yazar Serdar Erdoğanyılmaz,     “Seçmiş olduğunuz okul yeni bir okul, Türkiye de 32 ilde var ve bu liseyi bitirdiğinizde, Hukuk Fakültelerine, Siyasal Bilgiler Fakültelerine, Basın- yayın ve iletişim Fakültelerine giderek ülkemize yön veren kişiler olacaksınız..


Konuşmasını öğrencilere tavsiyelerle bitiren Erdoğanyılmaz, “Kavga etme yerine birine çarptıysanız özür dileyin, anneniz veya babanız size kızdı ise özür dileyin ve onu kucaklayın bir birimizi sevelim.. çevremiz sevelim, insanları sevelim, her işin başı sevgi bir birimizi sever dünya ya sevgi ile bakarsak okullarda biter hayatta da başarılı oluruz,” dedi.