Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil'den seçimlere 15 gün kala, muhalefet partilerinin genel başkanlarına şoke eden çağrı...

CNN Türk'te yayınlanan Ayşenur Arslan'ın hazırlayıp sunduğu Medya Mahallesi programına konuk olan Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil, ortaya attığı iddia ile kanları dondurdu.

Özdil, MHP ile ilgili kaset skandallarını yorumlarken 1 sene önce Deniz Baykal'ın kasedi ortaya çıktığında kendisinin yaptığı analizin geçerli olduğunu söyledi.

Helikopter arıza yaptı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kullandığı helikopter son hafta iki defa arıza yaptı ve bu nedenle Kılıçdaroğlu'nun iki mitingi de iptal edildi.

KASETLER ŞAŞIRTICI DEĞİL

Yılmaz Özdil: Kasetler konusunu ben bir sene önce de yazmıştım. Bana göre hedef zaten Bahçeli.

Ayşenur Arslan: Nasıl oluyor? Bazı gazeteci arkadaşlar neredeyse sayı söylüyor?

Yılmaz Özdil: Önce bir papağan efekti yaratılıyor. Bu iş Deniz Baykal ile olmuyor diye bir efekt yaratılıyor. Herkes sakız gibi bunu söylüyor. Kaset çıkınca hiç kimse "Kim?" sorusunu sormadı. Failler bulunursa o koltuğa oturan kişi yalan olur demiştim 1 yıl önce. Kim tarafından ve neden o kaset yapıldı? Bu sorunun cevabı bulunmazsa arkası gelecek. O kesindi. Ve şimdi de geldi.

Ayşenur Arslan: Kim yapmış olabilir, kim vardır sence arkasında bu olayın?

Seçime 4 gün kala öldü!

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 29 Mart 2009'da yapılan yerel seçimlere 4 gün kala helikopterinin düşmesi sonucu yaşamını yitirmişti.

Yılmaz Özdil: İçişleri Bakanlığı, MİT, Adalet Bakanlığı bana bağlı olsa ben yanıt verebilirdim. Bu kurumlar kime bağlıysa o biliyor bu cevabı. Bilmiyorsa zaten o makamda olamaz. Türkiye bana göre silahsız bir savaş ilanı ile işgal edilmiş durumda. Onunla mücadele edecek olanlar da dizlerinin üzerine çökertiliyor.

LİDERLER BU SAATTEN SONRA HELİKOPTERE BİLE BİNMESİN

Yılmaz Özdil ardından öyle bir cümle kurdu ki seçimlere 15 gün kala ürkütücü bir senaryonun hazırlanmakta olabileceğine işaret etti:

Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli'nin bana göre şu andan sonra helikoptere bile binmemesi lazım. Partileri dizayn etmeye çalışıyorlar. İşlerine gelmeyeni yok etmeye çalışıyorlar. Testi kırılmadan herkes bildiğini söylemeli.