Genel Başkan seçildikten sonra çıktığı yurt gezileri kapsamında Kahramanmaraş’ta da miting yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Ekim Cuma günü yine bir dizi gezi ve ziyaretler için bu kente geliyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Meclis salonunda iş adamlarıyla toplantıya katılacak.

İş adamlarıyla sanayi sektörü ve ağırlı tekstil sektörü üzerine konuşmak isteyen Kılıçdaroğlu, bölgedeki iş adamlarıyla bir araya gelmek için talepte bulunmuştu. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Kılıçdaroğlu’nun isteği üzerine toplantı için gelen talebi kabul etti.

Toplantı 15 Ekim Cuma günü saat 09.30’da Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

ALACAKLARININ TAHSİLİ İÇiN GENEL BAŞKAN'DAN YARDIM İSTEYECEKLER

Öte yandan; 2007 genel ve 2009 mahalli seçimleri sırasında yürütülen seçim kampanya çalışmaları kapsamında CHP'nin Kahramanmaraş'taki adaylarının ilan ve reklamlarını yayımlamalarına rağmen alacaklarını bugüne kadar bir türlü tahsil edemeyen bazı basın-yayın kuruluşlarının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bu konuda yardım istemeleri de bekleniyor. (www.kanal46.com)