Kahramanmaraş Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve üyeleri ile Ak Parti adayları ve bazı milletvekilleri kahvaltıda buluştular.


Kahvaltıya, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof Dr. Mehmet Sağlam, Sıtkı Güvenç, Ak Parti Onikişubat Adayı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir Kahramanmaraş Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu ve üyeleri katıldı.


Kahvaltıda konuşma yapan KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu;  Kahramanmaraş’ın hızla geliştiğini ve değiştiğini onun için de hiç durmadan yatırım yapmak gerektiğini. Projeler arasında olan yeni sanayi siteleri ve Kahramanmaraş’a ufuk açacak projeleri gördüğünü ve kendilerinin ve üyelerinin bu durumdan memnun olduğunu belirterek Büyüşehir Adayı Fatih Mehmet Erkoç ve Onikişubat Adayı Hanefi Mahçiçek’e başarı dilerklerinde bulundu.


Kahvaltıda ayrıca birer konuşma yapan Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam ve Sıtkı Güvenç’te  30 mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Adayı Fatih Mehmet Erkoç ve Onikişubat Adayı Hanefi Mahçiçek için üyelerden yeni dönem ve büyük dönüşüm için destek istedi.