AK Parti Grup Başkan Vekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, “Bize her yer Türkiye, bizler her yere hizmet götürmek zorundayız” dedi.


Ünal Afşin Belediyesi’nin yaptırdığı ‘Aktif Yaşam Merkezi, Emekliler Lokalini’ ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Dr. İlker Çitil, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ile çok sayıda emekli vatandaş hazır bulundu.
Ünal, burada yaptığı konuşmada, “Geçen gün geldiğimizde Afşin Belediyemiz güzel bir spor ve dinlenme evi açtığını gördüm. Çok beğendim ve şimdi bu gün buraya geldiğimde de tamamen gururlandım, mutlu oldum. Bizim geleneğimizde bu tür yerler Osmanlı geleneğinde çok yaygındır. O geleneği dirilten o yeniden geleneği yeniden ayağa kaldıran bu ülkenin evlatları var Allaha şükür. Sizler ülkenin akil insanlarısınız” dedi.
“Bize her yer Türkiye, bizler her yere hizmet götürmek zorundayız” diyen Ünal şöyle devam etti:
“Afşin, Elbistan, Göksun diye ayrımcılık yapamayız. Afşin, Elbistan bizim kalbimiz. Hamdolsun biz kan gibi bütün ülkeyi dolaşıyoruz. Kan bütün vücudu dolaşıp kalbe gelir. Afşin, Elbistan da bizim kalbimiz. Döneriz, dolaşırız hizmeti buralara getiririz. Burada bir belediye başkanımız var vallahi bir senede farkını ortaya koydu. Şimdi güzel olan ne biliyor musunuz? Kardeşler bir arada Afşin Belediye Başkanı, Elbistan Belediye Başkanı, İlker be, ben bu gördüğünüz evlatlarınız hizmetleri dört yılda dörde beşe katlayacak. Allah bu güvenimizi bu istikrarımızı devam ettirsin. Allah bozmasın, hizmetlerimiz ikiye üçe katlasın, Afşin’imiz, Elbistan’ımız, Kahramanmaraş’ımız büyüsün birliğimiz, dirliğimiz devam etsin.”
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, ”Geçtiğimiz günlerde kapalı pazar yeri ve hanımlarımıza özel ‘Hanımlar Kültür ve Spor Merkezi’ açılışımızdan sonra emekli vatandaşlarımıza özel olarak yaptığımız Aktif Yaşam Merkezi Emekliler Lokalimizi emeklilerimizin dinlenebilecekleri, vakit geçirebilecekleri bir yer haline getirdik. Rabbim izin verirse tüm gayretimiz ile sosyal yaşam tesislerimizi hayata geçireceğiz” dedi.(İHA)