Ak Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal bu zamana kadar Türkoğlu ilçesinin şehre yakın olmasına rağmen yeteri kadar yatırım alamadığını, bu açığı yeni yatırımlarla kapatacaklarını söyledi. Mahir Ünal: “Hükümetimiz Lojistik Merkezi, Organize Sanayi, Hızlı Tren gibi devasa yatırımları bu ilçemize kazandırmıştır. Bu yatırımların artarak devam edecek” dedi.


Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve İlçe Kaymakamı Serdar Kartal, Grup Başkan Vekili Mahir Ünal’ı ziyaretinde Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ta oradaydı. Ziyaretin gayet verimli geçtiğini söyleyen belediye başkanı Osman Okumuş ve Kaymakam Kartal, “Kurban bayramında ilçemizi ziyaretinde sorunlarımızı dile getirmiştik, Sn Mahir Ünal Başkanımız bu sorunların bizzat takipçisi olacağını söylemişti. Bu vesile ile Grup Başkanvekilimizi ziyaret ederek söz verdikleri yatırımlar konusunda yardımcı oldu. Türkoğlu ilçemize bir Hükümet Konağı, 75 yataklı hastane, spor kompleksi, Sağlık Meslek Lisesi gibi yatırımlar konusunda bizzat bakanlarla ve gerekli kişilerle görüşerek bu yatırımların takipçisi olacağı müjdesini verdi. Spor Bakanımızda spor kompleksi konusunda ilçeye yeni bir çim saha, aydınlatma ve tribün sözü verdi. Bize her zaman desteklerini esirgemeyen Grup Başkanvekilimiz Sn Mahir Ünal’a çok teşekkür ederiz” dediler.


Aynı zamanda daha önce Ulaştırma Bakanının söz verdiği Nurdağı Kahramanmaraş duble yolunun da sıcak asfaltının bu sene yapılacağını söyledi.


Türkoğlu Belediyesi ve Kaymakamlığın 29-30-31 Mayıs 2015 tarihinde yapacakları Uluslararası Türk Oyunları Olimpiyatlarına da grup Başkanvekili Mahir Ünal’ı davet ederek Türk yayı ve oku hediye ettiler.