Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl İstişare Kurulu'nun 9 Ekim Cumartesi günü saat:13:45'te parti binasında yaptığı ve seçim startının verildiği bilgilendirme toplantısı öncesinde Bahçelievler Şelale Park'ta saat 12:30'da yemekli toplantısı gerçekleştirildi.

MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirterek, 1 Ekim'den itibaren seçim çalışmalarına start verdiklerini bildirdi. İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, ilçe ve beldelerde yeniden teşkilatlanma çalışmalarını da sürdürdüklerini kaydetti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy ve Merkez İlçe Başkanı Mesut Tosun ile birlikte Cumartesi günü basın toplantısı düzenleyen Başkan Bastırmacı, Milletin ve devletin bekası için güç birliği yaptıklarını söyledi.

Bastırmacı, il olarak gerek ilçe gerekse beldelerde yeni teşkilatlanma sürecini yaşadıklarını ifade ederek, teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını anlattı. İktidardaki AK Parti'ye de uyarılarda bulunarak milletin verdiği kararlar doğrultusunda referandumdan çıkan sonuca saygılı olduklarını söyleyen Bastırmacı, çıkan yüzde 42'lik Oyun da küçümsenecek bir oran olmadığını vurguladı.

Kimin ne oy verdiğinin bilinmesinin de mümkün olmadığına dikkat çeken Başkan Bastırmacı, hükümetin açılım politikalarını da eleştirdi. Bastırmacı, MHP olarak, referandum öncesinde, anayasanın ilk 3 maddesinin tartışmaya açılacağını dile getirdiklerini ve seçimlerde MHP olarak en iyi sonucu alabilmek için canla başla çalışacaklarını da sözlerine ekledi. (www.kanal46.com)